program


De talende sten

De talende sten

I forbindelse med 100 året for genforeningen af Nordslesvig og Sønderjylland, har de tre lokale teaterforeningen, Studio73, Jels vikingespil, Sløjdscenen, slået kræfterne sammen

Priser:
160 kr. for voksne inkl. gebyr 10 kr. // 100 kr. for børn under 18 + studerende, inkl. gebyr 10 kr.

I forbindelse med 100 året for genforeningen af Nordslesvig og Sønderjylland, har de tre lokale teaterforeningen, Studio73, Jels vikingespil, Sløjdscenen, slået kræfterne sammen for at skabe et ny skrevet og underholdende skuespil af Ditte Svane, om tiden før og optil genforeningen af de to danske landsdele.

To veninder, Karen og Louise, mødes i Skibelund Krat og fører os humoristisk og på næsten magisk vis igennem de mange kendte historier om Ludvig og Charlotte Schrøder, Poul La Cour, Heinrich Nutzhorn, Kong Frederik d. VIII og mange mange flere. Instruktør Hans-Christian Leonhard står for iscenesættelsen. Han lægger stor vægt på at fortælle historien med tempo og humor, så ”vi lærer om de forgangene tider uden rynker i panden, men med et smil på læberne”.

Skibelundkrat er den danmarkskendte mindelund, som skaber de smukke rammer stykket DE TALENDE STEN” og om de 22 mindesten fra tiden omkring genforeningen af Nordslesvig og Sønderjylland.

Priser:
160 kr. for voksne inkl. gebyr 10 kr. // 100 kr. for børn under 18 + studerende, inkl. gebyr 10 kr..

Spilleperiode:
3 September Kl. 19:30
4 September Kl. 14:00
9 & 10 September Kl. 19:30
11 September Kl. 14:00 & 19:30
12 September Kl. 19:30

PÅ PLAKATEN


Et musikalsk comedyshow med Vicki Berlin og Rasmus Krogsgaard

Kom og vær med i jagten på de magiske græskar.
Halloween Hunt…

- Julecabaret Medvirkende: Karsten Jansfort, Morten Wiesenthal, Thomas Pakala, Jacob Morild

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: