program


Det bedste fra Agersø - historie, ø-liv og gastronomi
13

Det bedste fra Agersø - historie, ø-liv og gastronomi

Kom og smag på ø-livet for en dag
Alle søndage i juli og august.

Tag med på tur på vores skønne ø! Efter en kort sejlads over Agersø Sund vil vi tage på byvandring gennem Agersø By. Her vil vi besøge både Agersø Mølle, Agersø Kirke og Historiestalden.
Ovenpå vandringen vil sulten blive stillet til frokost bestående af lokale produkter fra Agersø røgeri og slukket tørsten med en Agersø bryg, vand eller vin.

Er interessen om Agersø endnu ikke mættet, så kan 2. halvleg af turen tilkøbes. Her vil vi blive kørt med vores traktorbus over øen, hvor der kan stilles spørgsmål til og høres om hvordan det er at leve på Agersø. Undervejs besøger vi bl.a. øens højeste punkt, hvorfra havet kan skimtes i alle retninger.
2. halvleg slutter med kaffe og kroens lagkage på "Ankerpladsen, din snack og snak bar" inden færgen atter vender mod Sjælland.

Priser:
1’ halvleg 295,-
2’ halvleg som tilkøb 145,-
Børn under 12år 1/2 pris

Varighed:
1’ halvleg varer 3 timer
2’ halvleg varer 2 1/2 time

1’ halvleg
Turen starter med Agersøfærgen kl. 10:00 fra Stigsnæs færgehavn og slutter på Agersø røgeri kl 13:00

2’ halvleg starter fra Agersø røgeri kl. 13:00 og slutter ved Ankerpladsen, din Snack og Snak Bar på Agersø havn kl. 14:45 til kaffe med Lagkage hvorefter turen går til Agersø færgen 15:30 hvor vi siger tak for idag.

Praktiske informationer:
Afstandene på Agersø er ikke store, så byvandringen egner sig til de fleste - både kørestolsbrugere såvel som folk der flytter rundt på en barnevogn. Det vil dog primært foregå udendørs, så medbring tøj efter vejret.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Vestkysten

Velkommen til til Vestsjælland.

Artist´s Talk med Jesper Christiansen i anledning af udstillingen Quattro Stagioni.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: