program


En helt speciel sejltur på Arresø med harmonika og sømands sange

En helt speciel sejltur på Arresø med harmonika og sømands sange

Kom med på eftermiddagstur den 29. maj 15:30 når turbåden M/S Frederikke lægger fra kaj på Danmarks største sø – Arresø.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Søndag, 20. Juni 2021 15:30

Kom med på turbåden M/S Frederikke når hun sejler ud på Danmarks største sø og oplev den smukke natur der omringer Arresø fra søsiden.

Turen byder på en dejlig eftermiddagstur ud på Arresø. Som noget helt specielt sejler Jan Ahrensberg med, og sammen kan i alle mand om bord synge med på sømands sange til den skønne harmonika musik.

Oplev den smukke natur der omringer Arresø fra søsiden.

Frederikke kostede kun 1 krone!

Den 26. maj 2012 købte Arresøfarten køber Frederikke for kun 1 krone! Det endte dog, i en sjov historie, med at være endnu billigere. For senere finder dem ombord 1 krone liggende på dækket. Den sjove historie lyder, at dem fra Arresøfarten ikke ved om det var fordi borgmesteren synes de skulle have haft m/s Frederikke gratis, eller fordi det ville have kostet ham mere at bogføre beløbet.

Historien er god og du kan læse meget mere om m/s Frederikke's historie og sejltider der i 1998 blev overtaget af Frederiksværk Turistforening.

Praktisk information

Dato: 29. maj kl. 15.30.
Badning. Det er ikke tilladt at bade i Arresø på grund af vandkvaliteten. Men Nordsjælland byder på nærliggende strande i området
Fiskeri. Det er tilladt at fiske i Arresø og der kan fiskes fra steder der er lovligt offentligt tilgængelige og fra båd. Det kræver lystfiskertegn at fiske i søen. Læs mere om fiskeri i Nordsjælland

Aktuelt


Så er det igen blevet tid til Gylden Torsdag + GULDBAR! Torsdag den 30. maj inviterer vi til omvisning, fællesspisning og koncert med den fantastiske musiker og komponist Jomi Massage. Vi har inviteret Jomi, da hun har komponeret og indspillet lydsiden til vores aktuelle særudstilling FABRICA af Eva Steen Christensen og Nikolaj Danielsen. Som altid vil der være en Gylden Torsdag-omvisning inden GULDBAR, som denne gang foregår i vores sanselige udstilling FABRICA. Efter omvisningen starter GULDBAR, hvor der vil der være mulighed for fællesspisning. Menuen består af en lækker tapas med mange små lækre retter. Du kan allerede nu forudbestille maden nedenfor (OBS: begrænset antal). Koncerten med Jomi Massage starter kl. 19. OBS: det er GRATIS at deltage i GULDBAR og koncerten med Jomi Massage. Gylden Torsdag-omvisningen kræver billet (se nedenfor). Du kan godt deltage i GULDBAR uden at købe billet til omvisningen. Vi glæder os til at se dig til en (næsten) sommeraften med sanselig kunst og musik!

Odd Fellow logerne – broderloge nr. 66 Sorana og søsterloge nr. 79 Duen - inviterer jer til et hyggeligt og enestående arrangement i forbindelse med Sorø Historiske Festival

En rundvisning på Vejrhøj Vingård - i marken og vineriet - med smagsprøver.

PÅ PLAKATEN


En rundvisning på Vejrhøj Vingård - i marken og vineriet - med smagsprøver.

Der er altid garanti for en fantastisk stemning, når McGuinness går på scenen. Glæd dig til en hyggelig og festlig…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.