program


Entré / Eintritt - Abelines Gaard

Entré / Eintritt - Abelines Gaard

Skru tiden tilbage og tempoet ned. Abelines Gaard er som en tidskapsel, hvor store og små kan opleve livet ved Vesterhavet, som det var, da oldemor var barn.

DatoKlik her for at se flere datoer(59)

Skru tiden tilbage og tempoet ned. Abelines Gaard er som en tidskapsel, hvor store og små kan opleve livet ved Vesterhavet, som det var, da oldemor var barn. Leg som i gamle dage og hils på hønsene. Gå på opdagelse i de gamle stuer, og fornem stemningen som for 100 år siden.

Hver mandag kan I hjælp gårdens folk med de daglige gøremål, og hver onsdag kan I tage med på redningsøvelser med strandfogeden for at redde de forliste sømænd.

Besøg og Abelines hyggelige museumsbutik med nostalgiske varer, porcelæn og meget andet. Der kan købes kaffe, kage og is, som kan nydes i kaffestuen eller udenfor, når vejret er godt.

Har I også set HVIDE SANDE serien på TV2? Det er nemlig Abelines Gaard

Du skal fremvise coronapas, når du besøger museet
Myndighederne stiller krav om, at alle besøgende skal fremvise coronapas og ID. Med coronapasset skal du dokumentere ét af disse krav:

Du er færdigvaccineret
Du har haft corona inden for de seneste 2-12 uger
Du er testet negativ inden for de seneste 72 timer

Husk også at vise ID.

Følger du ikke retningslinjerne, kan du blive bortvist. Find dit coronapas på bl.a. Sundhed.dk eller i appen MinSundhed.

PÅ PLAKATEN


Enter Art Fair is a new and ambitious international art fair taking place…

Skæve historier på en byvandring lavet til børn ifølge med voksne

Kunstmaleren Anette Lynge inviterer børn og unge på kunstworkshop på den idylliske Malergården.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: