program


Entré & gådejagt / Eintritt - Bork Vikingehavn

Entré & gådejagt / Eintritt - Bork Vikingehavn

Rejs tilbage 1000 år tilbage i tiden og oplev vikingetiden på Bork Vikingehavn.

DatoKlik her for at se flere datoer(43)

Gå om bord på et vikingeskib og indtag vikingelegepladsen som en ægte viking. Gå på opdagelse i husene og se de mange fine detaljer. Læg et offer til guderne eller tænd et lys i kirken.

I juli og august kan I prøve skiftende vikingeoplevelser, fx at skyde med bue og pil, lave armbånd med runer, bage fladbrød mv. Det kan være en fordel at købe et oplevelseskort. Kortet indeholder 5 klip og kan benyttes til forskellige aktiviteter.

Vi anbefaler, at I prøver vores nye gådejagter, der giver hele familien en sjov og coronasikker vikingeoplevelse. “Fang Fenris” er for familier med børn i alderen 4-10 år. “Gudernes Gåder” er for familier med børn over 10 år samt voksne.

Besøg også vikingebutikken og find lækre delikatesser, smykker, bøger og andre vikingeinspirerede varer. Caféen er åben hele sæsonen, hvor I kan nyde lækker vikingeinspireret mad. Træd også ind i den nyindrettede vikingehal, hvor stormanden og storkvinden byder indenfor ved langilden.

Vi afholder Vikikingemarked den 13.,14., 15. august så ønsker at besøge os denne dag skal du købe din biltet her

COVID-19
På alle Ringkøbing-Skjern Museums besøgssteder skal alle over 15 år fremvise gyldigt coronapas.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Odsherred.

Tag traktorbussen og få en oplevelse ud over det sædvanlige! Juni - Juli…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: