program


Fællesbillet til 3 museer

Fællesbillet til 3 museer

Med en fællesbillet kan du besøge tre af Nordsjællands spændende museer og slippe for at betale entré hver gang.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Lørdag, 30. September 2023

Med en fællesbillet kan du besøge tre af Nordsjællands spændende museer og slippe for at betale entré hver gang. Køb fællesbilletten til Munkeruphus, Esrum Kloster og Rudolph Tegners Museum.

Køb en fællesbillet – det betaler sig
Museumsbesøg kan være en tung post i feriebudgettet. Men det behøver det ikke være. Køb en fællesbillet til tre af Nordsjællands museer og få store kunstneriske oplevelser, uden det behøver at koste en formue.

Du køber billetten i bookingsystemet på VisitNordsjællands hjemmeside. Når billetten er købt, har du 48 timer til at besøge de tre museer. Husk, at de 48 timer først starter, når du træder ind på det første museum.

Med fællesbilletten får du adgang til disse tre museer
Munkeruphus: Besøg det levende kunstnerhjem, der viser skiftende udstillinger med samtidskunst. Museet ligger i en smuk park lige ud til Kattegat, så dit besøg i kunstens verden kan sagtens kombineres med en gåtur på stranden.

Esrum Kloster: Besøg klosteret, der i middelalderen var et af de allerstørste og mest betydningsfulde i Norden. Se den dragende udstilling, hvor munkenes liv vises gennem lyd- og lysinstallation, og besøg klostercaféen med specialiteter.

Rudolph Tegners Museum & Statuepark: Besøg museet, der runger som en katedral, og gå mellem de meterhøje gipsskulpturer. Se, hvordan kunstneren Rudolph Tegner lavede skitserne til sine enorme bronzeværker, der står i Helsingør og København.

Aktuelt


Hvis der er en musiker, som man instinktivt har lyst til at drikke en kop kaffe med, i en rød sofa på en god café i København, så må det være Billy Cross, der på alle måder repræsenterer det ”ægte” musikerliv. Han startede karrieren i New York i 60’erne.

Åbningstider
Lørdag d. 18. maj kl. 10.00 - 24.00
Søndag d. 19. maj kl. 10.00 - 24.00
Mandag d. 20. maj kl. 10.00 - 16.00

Oplev Niels Nello Mogensen som frontman og forsanger for sit eget blues-band. Det er en mulighed for at få en ordentlig én på blues-opleveren, som du nok ikke havde regnet med at få. Et veritabelt allstar-orkester med bl.a. Ronni Boysen på guitar.

PÅ PLAKATEN


Lørdag den 8. juni fra kl. 13-15 er vi topbegejstrede for at kunne byde indenfor til en strikke- og hækleworkshop…

Fremstil dit eget flotte keramik.
Kurset kører 5 onsdage

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

KONTAKT BILLETEXPRESSEN


Mail:support@billetexpressen.dk

Tlf. 5330 0132 (10.00 - 15.00)


Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.