program


Foredrag med læge Pia Norup: Kan man spise sig rask?

Foredrag med læge Pia Norup: Kan man spise sig rask?

Pia Norup er kendt fra TV2’s populære programserie ”Kan man spise sig rask?”  Læs mere

Læge, sundhedsrådgiver, tv-vært og forfatter Pia Norup har de sidste 10 år arbejdet passioneret med livsstilsmedicin, både som forebyggelse og behandling af symptomer og sygdom.

De sidste to år har hun været med vært på TV2’s populære programserie ”Kan man spise sig rask?” og har desuden udgivet bogen ”Kronisk Sund- Lægens 3-trinsplan mod autoimmune sygdomme”, som er en bog om den sunde livsstil, særligt henvendt til den voksende gruppe mennesker med autoimmune sygdomme.

Til dagligt laver Pia helbredsundersøgelser, konsultationer og sundhedsforløb for både enkeltpersoner, grupper og virksomheder.

I foredraget vil spørgsmål som ”Hvad er sygdom og hvad er sundhed?” og ”hvordan holder man sig kronisk sund?” blive taget op.

Der er i dag utallige bud på hvad sund livsstil er, der er mange kost-retninger og nærmest trosretninger indenfor ernæring. Skal man være veganer eller er det bedre med Palæo og stenalderkost for at få nok protein? Eller hvad med LCHF (Low Carb High Fat)? Middelalderkost? Eller er det bedste at være Pescetar?

Pia vil give sit bud på den kost og livsstil, der beskytter den enkelte bedst muligt mod sygdom og hvad der skal til, så man kan leve længe og holde sig sund og rask både fysisk og mentalt.

Her spiller kosten en stor rolle, men også motion og andre faktorer har stor betydning. Pias bud gennemgås med faglighed, men på en let forståelig måde.
Kom og hør et informativt og tankevækkende foredrag. Efter foredraget er der mulighed for at købe bogen og få den signeret.

PÅ PLAKATEN


I påskeferien viser BiFFEN i Brønden gratis film for børn.

Når du tager på rundvisning på Gram Slot får du en spændende tur…

Mikkel Beha har tidligere med sine foredrag vakt rejseglæde og eventyrlyst hos Beghusets…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: