program


Fra Skjern til Varnæs

Fra Skjern til Varnæs

Danmarksmesteren i Matador, sanger og skuespiller Nicolaj Cornelius, inviterer i forestillingen Fra Skjern til Varnæs publikum med bag kulisserne i én af Danmarks mest berømte TV-serie – nemlig Matador.

Med en malerisk fortælling og en levende beskrivelse af TV-seriens elskede karakterer, rejser han fra familie til familie i Korsbæk og fortæller små, morsomme anekdoter fra filmoptagelserne, den endelige serie og om sine møder med nogle af de skuespillere, der medvirkede.

Forestillingen tager dog hele tiden sit udgangspunkt i den musik, der benyttes i TV-serien, da disse sange og melodier er meget betydningsfulde for historien og stemningstilstanden. Musikken er usynlig og synlig på samme tid og altid meget nøje udvalgt til de enkelte scener.Oplev Nicolaj Cornelius’ fortolkninger af bl.a.: Sangen om Larsen, Visen om de tre musikanter, Molak-molak-mak-mak-mak, Hvorfor er lykken så lunefuld?

Kort sagt: En glad og musikalsk forestilling i selskab med de elskede figurer og personligheder fra MatadorInstruktør:Sune SvanekierForfatter:Nicolaj CorneliusMusikindspilning:Thomas PakulaKostumier og scenograf: Nicolaj Cornelius

PÅ PLAKATEN


Standupshow med 7-8 komikere og en vært. Hvem de er, finder du først ud af når du sidder i teatersalen..

Traditionen tro slutter BMF efterårets program af med et brag af et julebal med det populære lokale band Beers for…

En rigtig vestjysk NYTÅRSKUR
Tag en fælles kold dukkert i Vesterhavet og få en festlig start på Nytårsaften

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: