program


Gå på jagt efter Holbæks historie i efterårsferien

Gå på jagt efter Holbæks historie i efterårsferien

Tag hele familien med på en byvandring med quizspørgsmål om Holbæks historie. Du bestemmer selv hvornår du ønsker at gå turen og der er præmier til det rigtige kodeord.

DatoJagten på Holbæks historie er en byvandring på egen hånd med overraskende indhold og quiz til hele familien. Turen er også en appetitvækker til at jagte nye historier om noget, man ikke vidste i forvejen.

Følg kortet og stop op ved de punkter, der er markeret. Her er nemlig små fortællinger om stedet og en quiz, som familien kan løse sammen. Når hele turen er gået og alle quizspørgsmål er løst, er kodeordet klaret.

Der er præmier til det rigtige kodeord. Turen rundt i byen inkl. quiz tager 1-1½ time. Den er velegnet til mindre grupper.

Køb Jagten på Holbæks historie i efterårsferien via BilletExpressen, på Æglageret eller på Holbæk Museum og så er det helt op til jer selv, hvornår I går turen.

Hvis du køber Jagten på Historien via BilletExpressen, kan du afhente bykortet på Holbæk Museum i museets åbningstid. Medbring købsbevis.

HUSK: Der er præmier til det rigtige kodeord.

GOD TUR

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Velkommen til Nordsjælland.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: