program


Habibi

Habibi

HABIBI er en musikalsk teaterfortælling om identitet, forskelle og frygt. Om hvad der sker, når angst og mistro rykker ind i samfundet, ind i familien, ind i individet.

Sara er en dansk pige på 16 år. Hun bor sammen med sine forældre på en villavej og bruger sin tid på skole, veninder og kor.  Læs mere

 

En musikalsk teaterfortælling om fremmedangst og tilhørsforhold.

Vinder af Danske Dramatikeres Manuskriptpris for børne- og ungdomsteater 2017

 Sara er en dansk pige på 16 år. Hun bor sammen med sine forældre på en villavej og bruger sin tid på skole, veninder og kor. 

En helt almindelig morgen vågner Sara op og kan kun tale arabisk. Hun tænker på dansk og forstår kun dansk – men ordene der kommer ud af hendes mund, de er arabiske.

 Det er ikke normalt! Det er uforklarligt. Hvad sker der? Alle dem hun elsker bliver bange for  hende.

 For hvem er Sara?

 Er hun ved at blive radikaliseret? Er hun spion for CIA? Konverteret? En wanna-be-araber? Vil hun bare have opmærksomhed?

 Sara er med ét fremmed i sit eget liv. Alt er ude af kontrol, og hun har ikke længere noget at miste.

 Habibier et eventyr om identitet, forskelle og frygt. Om hvad der sker, når angst og mistro rykker ind i samfundet, ind I familien, ind i individet.

 (Sproget i Habibi er hovedsageligt dansk, med bidder på arabisk)

 Anmelderne skrev:

 "Habibi er rasende relevant teenageteater for alle"(Lise Majgaard, Kristeligt Dagblad)

 ★★★★★"Rummet emmer intensitet og nærvær. Non stop i 60 minutter (...) en fremragende tekst." (Kirsten Dahl, Aarhus Stiftstidende)

 "Den filmiske iscenesættelse holder energien oppe, mens den smukke sang, det danske og arabiske sprog og det tydelige billedsprog gør kraftige indtryk."(Morten Hede, Teateravisen)

★★★★"en smukt beskrevet fortælling, stærkt skuespil, latterudbrud – og jordens mest irriterende dørklokke." (Caroline Schrøder, Ungt Teaterblod)

"Opgang2 Turnéteater (...) har et imponerende greb i de unge - gammeldanske og nydanske unge af alle slags."(Anne Middelboe Christensen, Information)

 

Manuskript: Pia Marcussen

Medvirkende: Bolette Engstrøm Bjerre, Chadi Abdul-Karim og Mads Horsbøl

Musik: Chadi Alderbas og Mads Horsbøl

Sconograf: Gitte Bøg

Dramaturg: Lise Ørskov

 

PÅ PLAKATEN


Poptrylleri fra 80’erne og 90’erne, der stadig holder den dag i dag!

Astrid Lindgrens elskede historie om skarnsknægten med et hjerte af guld.

LIVE rollespil med komikere

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: