program


Halberg & Friends

Halberg & Friends

Glæd dig til genhør med en lang række af de helt store og gyldne danske popsange med det til fælles, at de alle er skrevet af manden med guitaren:

Poul Halberg

Her i svært godt selskab med musikalske venner og med et repertoire der tæller evergreens som bl.a.  Læs mere

Halberg & Friends Trio

Glæd dig til genhør med en lang række af de helt store og gyldne danske popsange med det til fælles, at de alle er skrevet af manden med guitaren: 

Poul Halberg

Her i svært godt selskab med musikalske venner og med et repertoire der tæller evergreens som bl.a. ”Magi i luften”, ”Brændende læber”, ”Elskes af dig”, ”Jeg vil la lyset brænde”, ”Efterår” og ”Mandagsstævnemøde”

Poul Halberg- sanger, guitarist, producer og komponist - startede sin karriere allerede som 15-årig i bandet Grace. De næste år optrådte Halberg med bands som Aorta, Dagspressen, Skousen & Ingemann, og Santa Cruz.

I ´80 startede han sit samarbejde med sangerinden Mona Larsen – og det blev efterhånden til bandet Halberg/Larsen, der med fire albums og hits som klassikeren ”Magi i luften”, var en af de helt store danske successer frem til midten af 80erne.

Derefter blev Poul Halberg en del af Ray Dee Ohh - der solgte hundredetusindvis af plader frem til opløsningen i ´92. Poul Halberg havde sideløbende arbejdet med Moonjam – og var også en del af Bo Stiefs stærke band Chasing Dreams. 

Lyt mere til Halberg & Friends her

Aftenen begynder kl. 18:00 og forventes afsluttet ca. kl. 22:00.

Der serveres en let anretning med tapas, og cirka kl. 20:00 går Halberg & Friends på scenen. Der er sat op med store runde borde og unummererede pladser.

Det vil sige: Ingen pladsreservation, men ved køb af 12 billetter samlet kan man - ved henvendelse til Beghuset - reservere et helt bord.

Der kan forekomme pladser med begrænset udsyn.

Dørene åbnes kl. 18:00

Vi glæder os til at se jer

PÅ PLAKATEN


Vi har taget traditionen op igen og lavet en stor kagebuffet med diverse…

Uh, jeg er så vred i dag. Vred! Rasende! Det hele er bare…

Få en helt særlig oplevelse på vandet. Varighed 50 minutter. [ENG ] Get…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: