Program


Hele Danmarks Grethe

Hele Danmarks Grethe

Mange vil med glæde og et smil om munden mindes humørbomben Grethe Sønck. Nu kan vores publikum genhøre et væld af hendes populære sange.

Ticket types


255.00 kr. - 305.00 kr.
3 ticket type

Current eventsHele Danmarks Grethe

Mange vil med glæde og et smil om munden mindes humørbomben Grethe Sønck. Nu kan vores publikum genhøre et væld af hendes populære sange.

Grethe blev født i 1929 og startede sin karriere i Bakkens Sangerindepavillon. Hun fik sit gennembrud i 1960 med sangen om den svigefulde Klaus Jørgen. Hun medvirkede i TV udsendelsen Gæt og Grimasser, hvor hun med usvigelig sikkerhed måtte kravle rundt på gulvet i hver udsendelse. Hun havde også stor succes i Cirkusrevyen og Nykøbing Falster Revyen, sidstnævnte gjorde hende næsten Dronning af Lolland og Falster.

Hun blev gift med show manden Sejr Volmer Sørensen, et stormfuldt ægteskab, hvor han havde stor indflydelse på hendes karriere. Uanset de problemer hun havde at kæmpe med, var hun altid smilende, hjertevarm og lattermild, højt elsket af sit store publikum.

Forestillingen er et portræt af sangerinden, der, trods problemer, blev ved med at slå et slaw for det gode humør. Forestillingen er spækket med masser af Grethes sange ”Hjemme hos os”, ”Medicin med det samme”, ”Tak for alle kyssene”, ”Jeg tror på sommeren”, ”Skal det skæres ud i pap” og mange, mange flere.

Grethe Sønck døde den 12. februar 2010.

Medvirkende: Pernille Schrøder, Kristian Boland, Karsten Jansfort m.fl.
Producent: Folketeatret
Manuskript: Jesper Malmros
Instruktion: Ina-Miriam Rosbaum
Scenograf: Søren Glad
Kapelmester: Jens Krøyer og trio på scenen

Spilletid: ca. 120 min. inkl. pause

Suggestions


En Shakespeare collage over magtens intriger, begær og pinligheder. Med nye politikertyper i tankerne lægger Bådteatrets dukketeaterensemble op til en…

Familieforestilling bygget på Thorbjørn Egners kendte historie. Lad dine børn, eller børnebørn, sammen med dig opleve teaterstykket om de to…

- et musikalsk tidsbillede på 1968 Med tidens toner, forestået af sangerne Birgitte Mosegaard Pedersen og Hans Dueholm med Allan…

For arrangører
Har du brug for et billetsystem

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.