Programm


Historiefortælling i Cortenstål
4

Historiefortælling i Cortenstål

ArtDoor inviterer Indenfor i Billedhugger Steen B. Langvads verden i Cortenstål.
7 aug. / 21 aug. / 4 sep.

Historiefortælling i Cortenstål.

ArtDoor inviterer Indenfor i Billedhugger Steen B. Langvads verden i Cortenstål.

Steen B. Langvad /SBL. Er uddannet grov & klejnsmed, Illustrator, frihåndstegner og en del af Dansk Billedhugger Samfund.

I sine skulpturer forener Steen sin faglighed som smed og illustrator med sin viden, erfaring og store interesse for historiefortælling, natur, dyreliv og kunst.
- For Steen er Natur og Kultur eet,
Steen arbejder i materialet cortenstål, intet er varmet, valset eller behandlet på anden måde, alt koldslås over ambolten og historiefortællingen begynder...

Hør Steen fortælle om sine tanker og ideer bag de mange smukke værker der bl.a. står i ArtDoors egen skulpturhave og de værker der står i Steens værksted.

Foredraget og rundvisningen med Steen begynder med økologisk kaffe/ te og dagens kage som nydes i ArtDoors lille familiedrevet & hyggelige cafe.
Efter endt foredrag og rundvisning afsluttes turen i ArtDoors skulpturhave, hvor der er mulighed for at besøge ArtDoors lille brugs & kunsthåndværks butik.
Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til Steen, ligeledes er I velkommen til at blive i ArtDoors skulpturhave og nyde resten af eftermiddagen.
Vi er gerne behjælpelige med info om de andre steder som er et “ must” at opleve når man er på Orø.

Velkommen til Og vi glæder os til at se jer.

Dato: 7 aug. / 21 aug. / 4 sep.

Angebote


Special game species, legendary hunters, Hungary’s largest exhibition aquarium, hunting dog shows, various…

Velkommen til Destination Sjælland.

Lækker buffet SØNDAG

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!