Programm


Hjerter i Valsetakt

Hjerter i Valsetakt

OBS! Ny dato 15. maj 2021 En operette om dagen er den bedste medicin!
Traditionen tro vil der til årets første forestilling være kransekage og ”bobler” i pausen.

Hjerter i Valsetakt

En operette om dagen er den bedste medicin!

Medvirkende: Frøy Hovland Holtbakk, Carina Tybjerg Madsen, Cassandra Lemonie, Marie Dreisig, Sidsel Aja Eriksen, Jonathan Koppel, William Jønch Pedersen og Thomas Peter Koppel. På piano: Carol Conrad.

Spilletid: 2 timer inkl. pause

I takt med forspillet fra Csárdásfyrstinden lægger sig som en dyne over Pusztaen, åbenbares i tæppeåbningen en seng med den trætte Operettediva. Hendes tidligere Operettehelt er ved hendes side og synger om det gamle Wien, mens han kærtegner hende blidt. Stuepigen sørger kærligt for sin frue, der nægter at tage sin dosis piller. Lystigere toner varsler de sædvanlige sysler med at få gjort Operettedivaen klar til forestilling, for: En operette om dagen er den bedste medicin


Divaen iføres én af sine skønne rober, håret bliver sat og vores heltinde kan som i fordums tid tryllebinde os med Léhars Liebe du Himmel auf Erden (Elsk mig på jord som i Himlen). Den unge Operettehelt viser sig i stuen, og de næste to timers intriger kan gå i gang. Stuepigen og den aldrende Operettehelt deltager flittigt i løjerne og hjælper handlingen godt i gang.

Hjerter i Valsetakt er et orgie af operettehits, hvor de to hovedpersoner stjæler krigerisk fra hinandens repertoire. Sprogene tæller det originale tyske, det ungarske, og det meste af tiden danske dialoger og oversættelser. Danseoptrinene er et must. Den kåde Diva drikker sig plørefuld og trækker en revolver i retning af sin elskede til akkompagnement af Wienerblod.

Forestillingen vil være gymnastik for lattermusklerne -man vil gå nynnende og dansende hjem!

Producent: OperetteKompagniet

Traditionen tro vil der til årets første forestilling være kransekage og ”bobler” i pausen.

Angebote


Oplev Sonja Richter og Alban Lendorf i en grænsebrydende og nytænkende version af…

Velkommen til Vikingernes Verden.

En unik koncert forestilling, der blander musik og beat lyrik og vækker det…

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!