Hørhaven
Hørhaven Bed & Breakfast er en besøgsgård med økologisk landbrug beliggende ved den smukke Tystrup Sø.
I den hyggelige Café Hør serveres der
more
Hørhaven Bed & Breakfast er en besøgsgård med økologisk landbrug beliggende ved den smukke Tystrup Sø.
I den hyggelige Café Hør serveres der
more
You have searched for a completed event.
Please select from our current offers in the search engine on billetexpressen.dk
Hørhaven Bed & Breakfast er en besøgsgård med økologisk landbrug beliggende ved den smukke Tystrup Sø.
I den hyggelige Café Hør serveres der – ved langborde – økologiske delikatesser fra egen avl og produktion.
Fra cafeen er der en skøn udsigt til søen og haven, så I oplever den tætte kontakt til naturen, roen og alle dyrene.
I Hørhaven er vi under Velfærds-delikatesser-konceptet, som er Dyrenes Beskyttelses mærke for små producenter med særligt høje krav til dyrevelfærd og klimarigtig drift. Det kan smages, når den høje kvalitet af råvarerne bliver til velsmagende måltider.
Menu fredag d. 11/10.
Forret
Hørhavens syltede sorte tomater og røget nakkefilet af Hørhavens Velfærdsdelikatesse Sortbroget Dansk Landracegris med Hørhavens sprøde røde grønkåls chips.
Hovedret
Hørhavens Velfærdsdelikatesse Sortbroget Dansk Landracegris rullesteg, marineret med Hørhavens Slåen gin med fyld af Hørhavens Løvetand og Appelsin marmelade og urter. Kartoffel og græskarmos med gurkemeje og chili.
Dessert - tilkøb:
Hørhavens Rødbede/Chokoladekage med is
Menu lørdag d. 12/10.
Vært og råvarer fra Katrinelunden
Forret
Carpaccio af rød og gul bede med salviechips og bacon fra Katrinelunden.
Hovedret
Langtidsstegt Velfærdsdelikatesse Sortbroget Dansk Landracegris nakkefilet med grillet spidskål, fintsnittet jordskok og pure af butternutsquash med rugbrøds og bacon crumble alle råvarer fra Katrinelunden.
Dessert - tilkøb:
Vanilleis af gedemælk med limesirup og gule hindbær
Menu Søndag d. 13/10.
Kok Charlotte Pickering Jakobsen og råvarer fra Hørhaven og Katrinelunden
Hovedret
Hørhavens Æble Braiseret svine skank, pure af kartoffel, variationer af kål.
Dessert
Jordskokkekage med syltede bær og marengs fra Katrinelunden.
Barfod Vin fra Røsnæs vil stå for vinsmagning og vinmenu som tilkøb.
Lundergård Revyen 2024 – så er vi klar igen!
19. april - 3. maj 2024
Torsdag den 25. april fra kl. 17-ca. 18.30 kan du komme til et spændende foredrag med den kendte radiovært og modeekspert Chris Pedersen. Her vil han fortælle om modeindustriens arbejde med at blive mere bæredygtig og om de store udfordringer, der er forbundet herved. Vores aktuelle særudstilling FABRICA af Eva Steen Kristensen og Nikolaj Danielsen berører emner som overforbrug af tekstil, hvilket vi med dette foredrag vil dykke yderligere ned i. Efter foredraget har du mulighed for at deltage i en fællesspisning. Du kan forudbestille maden nedenfor (begrænset antal.) Vi glæder os til at se jer til en indsigtsfuld aften om modebranchen og dens udfordringer.
Juleforestillingen på Vestskolen bliver, som sædvanlig, en festlig julekomedie for de små »Fru Dingenots Jul«.
Guidede rundvisninger:
20.april, 25.maj, 1. juni, 22. juni,17.august, 24. august, 14.september, 21. september og 19.oktober 2024
item(s) in basket
total:
Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.