program


I sidste øjeblik

I sidste øjeblik

Oplev Lisbet Dahl, Sonja Oppenhagen og Susanne Heinrich i en lun komedie om at blive ældre.

Billetter til den aflyste forestilling den 5/11 kan benyttes uden ombytning.

En lun komedie om at blive ældre.

Det gælder om at have det sjovt, så længe man kan. Eller som Piet Hein opfordrede: ”Husk at elske, mens du tør det. Husk at leve, mens du gør det”. Det forsøger tre gamle veninder at holde sig for øje – i sidste øjeblik.

Lisbet Dahl er enken Marianne, som er det dominerende centrum i bridge-aftenerne med veninderne Solvej og Anne-Louise. Som fjerdemand til kortspillet kommer den nyslåede enkemand Per, som får Solvejs kinder til at gløde. En yngre mand – udsendt af kommunen – fordrejer hovedet på både Solvej og Per, og har man nået en alder, hvor man er ligeglad med, hvad andre tænker om en, er der lagt op til overraskende slutninger. Før det er for sent. I sidste øjeblik.

Det er tre erfarne kvinder, Folketeatret sender på turné. Lisbet Dahl blev uddannet skuespiller i 1967 ved Aalborg Teater. Hun har spillet teater, revy, film og tv og har fungeret som chef for Cirkusrevyen i adskillige år. I 2016 modtog hun en ærespris ved Reumertuddelingen. Sonja Oppenhagen blev uddannet fra Odense Teater i 1971. Hun har ligeledes medvirket i en lang række teaterforestillinger, revyer, film og tv-serier og er især kendt som Vicky fra DR1’s Matador og fra Badehotellet på TV2. Sonja Oppenhagen har senest turneret med Folketeatrets Den politiske kandestøber. Susanne Heinrich har i de seneste år bl.a. medvirket på turne i Parasitterne (Fru Gruesen), Skaf mig en tenor (bestyrelsesformanden), Mogens og Mahmoud (fiskeeksportørens kone). Desuden har hun været tilknyttet Vendsyssel Teater i en årrække, hvor hun har spillet masser af roller, bl.a. som Fru Levin i Indenfor Murene og Moderen i Festen. På film har hun bl.a. været med i Kun en pige og GummiTarzan.

 

Spillested: Lynghøj Teatersal

Medvirkende: Lisbet Dahl, Sonja Oppenhagen, Susanne Heinrich, Joen Bille, Søren Bang Jensen, Jeanette Binderup-Schultz

Manuskript: Carin Mannheimer

Oversættelse: Sebastian Dorset

Instruktion: Christoffer Berdal

Scenografi: Marianne Nilsson

www.folketeatret.dk

PÅ PLAKATEN


Udforsk de mange spændende arrangementer i Brøndby Kommune

Vi har taget traditionen op igen og lavet en stor kagebuffet med diverse…

Velkommen til Vikingernes Verden. Vikingemarkedet er åbent fra klokken 10.00.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: