program


IPP1 + IPP2 begynderkursus i Havkajak - 16 timer (2 dage)

IPP1 + IPP2 begynderkursus i Havkajak - 16 timer (2 dage)

Lær at ro kajak og bliv sikker på vandet på 2 dage - IPP1 + IPP2
Vi holder til i de smukkeste omgivelser i Lammefjorden. Beskyttet for vind og med lavt til vandet de første 100 m ud.

Dato


Lær at ro kajak, og bliv sikker på vandet.

På dette intensive kursus, lærer du alt hvad du skal vide om kajakroning, så du bagefter kan færdes sikkert og trygt i roligt beskyttet vand i sommerhalvåret. Vi arbejder med vandtilvænning og går i dybden med de grundlæggende tekniker og de forskellige tag til at manøvre kajakken. Sikkerhed er et must for os, og redningerne skal du lære så de sidder i skabet. Vi arbejder grundigt med hver enkelt, og du får personlig feedback af de professionelle instruktørerne, som har 10 års erfaring i KajakOasen.

Følgende ting bliver gennemgået på kurset:

Løfteteknik, isætning og landing

Vandtilvænning

Effektiv fremadroning og baglænsroning

Stoptag

360 graders rotation

Kantning

Sideforflytning

Roning i 8-tal

Sculling

Bagror

Lavt og højt støttetag

Telemarkssving

Kæntring med spraydæk

Makkerredninger

Eskimoredning

Selvredning

Teori om sikkerhed, påklædning, vind vejr, og adgang til naturen, planlægning af turen.

Inkl. i kurset er: Leje af kajak, spraydeck, pumpe, paddlefloat, våddragt og sko. Eget udstyr må selvfølgelig gerne medbringes, hvis du har.

Forudsætninger: Kurset kræver ingen tidligere erfaring i en kajak. Du skal dog være i rimelig fysisk form. Du skal kunne svømme, og ikke lide af livstruende sygdomme.

Din sikkerhed er vigtig for os, og vi underviser dig i turplanlægning, vind og vejr. Du lærer, hvordan du redder dig selv og din makker, og hvordan du undgår skader. Kurset foregår i KajakOasens smukke omgivelser på Lammefjorden.

Medbring: En vindtæt jakke, ski- eller uldundertøj, kasket eller hue, brillesnor til briller eller solbriller, evt. neoprenhandsker, god stor madpakke, hurtige kulhydrater, termokande med kaffe / te

Varighed: 2x 8 timer kl. 10-18. vær opmærksom på at nogle af kurserne har en dags pause mellem de to dage!

Vi laver også gerne et helt IPP2 kursus for jer, hvis er er 6 eller derover!

BEMÆRK: Vi aflyser, hvis vejret er for hårdt, og i så fald, får man selvfølgelig pengene tilbage eller tilbudt en anden dag.

 

PÅ PLAKATEN


Taste & Run er Danmarks eneste oplevelsesløb, der meningsfuldt kombinerer motion, naturoplevelser, gourmetmad, hygge og sjov.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: