program


Kira Martini Sextet

Kira Martini Sextet

Kom i selskab med sangerinden Kira Martini og fem fra toppen af den danske jazzscene i Studio 73 med verdensklasse jazz.

Kom i selskab med sangerinden Kira Martini og fem fra toppen af den danske jazzscene i Studio 73 med verdensklasse jazz.

Når jazzsangerinde Kira Martini og hendes septet går på scenen, er der tale om varm, varieret og veloplagt vokaljazz, fra et stærkt orkester, bestående af dygtige og velkendte musikere fra den danske jazzscene. Genremæssigt står Kira Martini et sted imellem Jazz, Brazil, Soul og Blues, og hun har siden hendes debutudgivelse inden for jazzen, i 2013, haft fart på med koncerter på både de danske og udenlandske scener. Kira Martini formidler musikkens væsen med kærlighed og autencitet. Hun har med sit vindende nærvær, fortolkningsevne, og personlige stemme, vundet mange hjerter blandt jazzpublikum og anmeldere.

”Kira Martini hører til de jazzkunstnere, der kan og vil mange ting. Men i modsætning til de fleste andre, så formår hun at bevæge sig omkring i sit mangesidige univers, uden at der bliver tale om en zig-zag- kurs. Kort sagt - hun er sig selv hele vejen” (***** stjerner, Berlingske Tidende, Kjeld Frandsen)

Line Up:
Kira Martini (vokal),
Peter Marott (trompet),
Mads Hyhne (trombone),
Mads Søndergaard (klaver),
Joel Illerhag (bas),
Andreas Svendsen (trommer)

Arrangementet er en del af festivalen JAZZ I TREKANTENPÅ PLAKATEN


Velkommen til Vestkysten

Velkommen til til Vestsjælland.

Åbningstider 23.01.2020 - kl. 16.00-20.00 24.01.2020 - kl. 10.00-19.00 25.01.2020 - kl. 10.00-18.00…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: