program


Kodyl Komik Kolab (SCENE2)

Kodyl Komik Kolab (SCENE2)

En aften i improvisationens tegn

Dato


Vi kører med 2-for-1 pris på billetterne til Kodyl Komik Kolab!
Dvs at én billet gælder som entré for to personer!

Så tag din ven under armen :-)
 

Kodyl Komik Kolab er et eksperimenterede sjovhedsshow, hvor ingen kender indholdet på forhånd. Det er et publikumsinddragende show i improvisationens tegn, hvor vi kun har det sjov, vi selv finder på sammen.

Stand-up komikere. Improspillere. Freestylerappere. Komiske kreatører. Ingen ved, hvem der kommer til at betræde scenen og skabe deres egen form for sjovhed på stedet, før på selve aftenen, hvor alt dette vil blive afsløret.

Til at holde skuden oven vande og føre den sikkert i havn, vil vært og improkomiker Thomasz Legaard agere showets anker, og han vil i bedste talkshow-stil hækle den røde tråd som showet skrider frem.

Publikum har en stor andel i showets indhold, da de undervejs vil blive involveret og aktiveret med deres indspark, som vil danne inspiration og springbræt for de forskellige optrædener.

Iført kæmpe jahatte vil vi efter hver optræden kigge ind i maskinrummet og uddele fjollede samt betydningsløse point for udførsel, opfindsomhed og, ikke mindst, det massive mod.

Det' KODYL – det' fedt!Det' KOMIK – det' sjovt!Det' KOLAB – det' samarbejde!

 

OBS:Dette show foregår på Teater Plays SCENE 2. Indgangen er ikke teatrets normale hovedindgang, så gå ned ad Lindgreens Allé og ind ad første dør til højre. Der vil være skilte på dagen :-)
Døren åbner 30 minutter inden showet, og lukkes præcis ved showtime (det forstyrrer for meget hvis publikum kommer ind når showet er startet), så kom I god tid.
Scene 2 har sin egen bar, så alle drikkevarer købes derinde, og må gerne nydes under showet.
Aldersbegrænsning: min. 15 år, af hensyn til komikerne på scenen. Dette bedes overholdt, tak :-) Større grupper (over 20 pers.) skal henvende sig til os først på kontakt@teaterplay.dk. Vi glæder os til at se dig :-) 

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: