Kok 25 - Smag lokalt
Hos Kok 25 mødes den gode stemning og det originale håndværk.
Rammerne for en god madoplevelse tager udgangspunkt i det intime lokale
Hos Kok 25 mødes den gode stemning og det originale håndværk.
Rammerne for en god madoplevelse tager udgangspunkt i det intime lokale
You have searched for a completed event.
Please select from our current offers in the search engine on billetexpressen.dk
Hos Kok 25 mødes den gode stemning og det originale håndværk.
Rammerne for en god madoplevelse tager udgangspunkt i de intime lokale, som er blevet istandsat. Dog stadig med hjerterum og sjæl fra gammel tid.
Her er stemning fra den gamle by med ro til at have dejlig samvær i godt selskab.
Hos Kok 25 er det kvalitet og håndværk, som er de vigtigste ingredienser.
Menu
FORRET
Fransk løgsuppe m/ostebrød. Brødet er fra Nytorv Konditori.
HOVEDRET
Skiver af helstegt oksemørbrad m/ristet spidskål, svampe og sprød blomkål, samt ristede kartofler og sauce. Spidskål fra Knud Vincent, kartofler fra Peter Hartvig og blomkål fra Hunsballe Grønt.
DESSERT
Pære Belle Helene m/vanilje is og chokoladesauce. Pærer fra Ellemosegaard.
Poetry Slammer Dennis Buchleitner slår på glasset og kommer med bud på kunstens væsens. Forfatter og ph.d. i neurobiologi, Lone Frank, psykolog Thomas Korsgaard og kunstner Cecilie Waagner Falkenstrøm tager den spændende samtale om Kunst og Kunstig intelligens i kunsten.
Gør dig klar til et vikingetogt på Bork Vikingehavn. Til at se udsigten fra toppen af Lyngvig Fyr. Til at…
Posten im Warenkorb
insgesamt:
Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs ist abgelaufen! Bitte stellen Sie Ihren Warenkorb erneut zusammen!