Program


Kom i julestemning på Esrum-Tisvildevejen
2

Kom i julestemning på Esrum-Tisvildevejen

Vandring til julemarked i hyggelige Mårum Præstegård og derfra gennem Gribskov og forbi Solbjerg Engsø til Haldbjerg Skovhave hvor der venter et varmt måltid ved bålet.

Kom i julestemning på Esrum-Tisvildevejen

Vandring til julemarked i hyggelige Mårum Præstegård og derfra gennem Gribskov og forbi Solbjerg Engsø til Haldbjerg Skovhave hvor der venter et varmt måltid ved bålet.

Turen begynder ved Mårum Station hvor I modtages af guide og friluftsentusiast Thomas Kallehave som vil lede jer på en tur gennem Gribskov og frem til vores traditionsrige julemarked i Mårum Præstegård, som det er 10 gang vi afholder.

Her kan der købes alverdens lækkerier, foruden selvfølgelig Dittes legendariske flæskestegssandwich. Vil man selv medbringe madpakke er det også en mulighed. Der kan læses mere om julemarkedet på Mårum kirkes hjemmeside: www.mårumkirke.dk
Fristes I til at købe noget på julemarkedet, vil I få det leveret ved vandringens afslutning, så det ikke skal bære med på resten af turen.

Efter en god time på julemarkedet går turen videre med guide Kjartan Langsted fra Museum Nordsjælland, som vil lede jer gennem Gribskov til Kagerup og derfra langs Solbjerg Engsø til Haldbjerg Skovhave. Kjartan ved en masse om områdets kulturelle- og historiske steder, som han vil fortælle om undervejs.

Solbjerg Engsø er anlagt i 1993 for at forbedre vandkvaliteten i Pøleå og dermed Arresø. Der er gode muligheder for at studere det rige fugleliv, da søen nu er udlagt som fuglereservat og er en del af Kongernes Nordsjælland.

Turen slutter hos Tine og Tonny Pedersen i Haldbjerg Skovhave som benyttes til primitiv overnatning i telt eller shelter, til teambuilding og andre aktiviteter i de naturskønne omgivelser. I et af de store bålhuse serveres noget varmt at drikke og en god suppe fra bålet. Derudover kan der købes øl/vand og glögg.

Haldbjerg Skovhave er et spændende naturområdet med naturbeskyttet overdrev, eng, en spiselig skovhave og stejle skrænter fra den tidligere grusgrav. Der er etableret bålhuse, sheltere, bålsteder samt toilet og opholdsrum med tekøkken til gæsterne. Læs meget mere om Haldbjerg Skovhave på www.skovhaven.com.

Julestemningstur lørdag d. 23. november

Vi mødes ved Mårum Station kl. 10.00 og forventes at være i Mårum kl. 11.00 – 12.30.
Vi ankommer til Haldbjerg Skovhave kl. ca. 15.00 og vi kører med lejet bus tilbage til Mårum Station kl. 16.30. Vandringen er på ca. 12 kilometer.

Prisen for vandringen inklusiv bus retur
Voksne: 250 DKK
Børn: 50 DKK

Turen gennemføres ved minimum 30 deltagere.

Sælges indtil 17. november 2019.

Vi glæder os til sammen at opleve vores naturskønne lokalområde

Suggestions


Velkommen til Destination Sjælland.

Danmarks Borgcenter er et digitalt oplevelsescenter om middelalderens borge, konger og magt.

Besøg museet i Kalundborgs middelalderlige Højby, midt mellem den enestående femtårnede Vor Frue…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!