Kom og råhyg med påklædningsdukkeklip i vinterferien
Påklædningsdukken var noget af det mest populære legetøj i midten af 1900-tallet og nu kan du klippe din helt egen.
Påklædningsdukken var noget af det mest populære legetøj i midten af 1900-tallet og nu kan du klippe din helt egen.
Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk
Dato for seneste arrangement: Torsdag, 09. Juni 2016 19:30
Vidste du, at Mariekiks i 1950'erne og 60'erne lancerede deres helt egne påklædningsdukker? Store Marie og Lille Marie-dukkerne var et kæmpe hit og folk samlede på dem og det "tøj", der kom sammen med kiksepakkerne. Faktisk var påklædningsdukker så populære i 40'erne, 50'erne og 60'erne, at flere af datidens kendte stjerner havde deres egen påklædningsdukke. Man kunne fx købe en Poul Richardt eller Birgitte Price-dukke.
På Slagelse Museum kan du i vinterferien klippe din helt egen påklædningsdukke og se flere eksempler på de mange farvestrålende og sjove påklædningsdukker, som din bedstemor helt sikkert kan huske.
Vær sikker på en plads og køb billet på forhånd. Billet kan også købes i døren. Børn ifølge med voksen.
Workshoppen har åben for tilgang mellem kl. 11-13.30
Sted: Slagelse Museum, Bredegade 11A, 4200 Slagelse
Pris: Børn 25 kr. Voksne alm. entre
Ny dansk dramatik, der med indsigt og fakta sætter det globale klimaperspektiv og de lokale hensyn til diskussion. Du kommer tæt på et lokalsamfund, der diskuterer udsigten til et A-kraftværk - i egen baghave.
Køb af billetter til Viborg Stifts traditionelle Stiftsmenighedsrådsstævne for alle menighedsråds- provstiudvalgs-og stiftsrådsmedlemmer, valgmenighedsbestyrelser, præster og for al kirkebetjening i Viborg Stift, fredag den 12. september 2025 fra kl. 14.00 - 20.00. Alle inviteres med ægtefæller.
Lær at ro Kajak og bliv sikker på vandet på 2 dage - IPP1 + IPP2
Vores museer tilbyder foredrag, workshops, byvandringer, omvisninger og andre spændende aktiviteter og events. I finder også aktiviteter til børn og…
Vedbygaards historie i 1700 og første halvdel af 1800 tallet. Helge Torm, lokalhistoriker, tager jer med på en historisk tidsrejse.
Hvad lavede man på stedet, hvordan var livet på godset.
enhed(er) i kurven
total:
Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.