program


Liga Latina – Global Garden Party

Liga Latina – Global Garden Party

Cubansk musik er én lang kærlighedshistorie mellem den spanske guitar og den afrikanske tromme. La Liga Latina er et kollektiv af drevne musikere for hvem, det er en passion at formidle denne kulturarv af musik og stilarter på et højt kunstnerisk niveau.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Lørdag, 05. November 2011 21:00

- cubansk/latinsk jazz- og folkmusik

Liga Latina er et særegent sammenrend af drevne skandinaviske musikere for hvem, det er en passion at formidle den arv af stilarter, der oprinder deraf på et højt kunstnerisk og internationalt niveau. Deres roste kompositioner samt fortolkninger af den latinske sangskat danner en energisk sfære, hvor skaberkraft og respekt for mestrene går hånd i hånd, og det har gjort dem til en fast bestanddel af festivalerne for jazz og verdensmusik i Norden med gæstemusikere fra hele verden.

Som grundstamme er det den internationalt anerkendte komponist og sangskriver Mike Hecchi på vokal, cubansk trés og spansk guitar. Michell Boysen som har tilbragt et år af sin konservatorie-tid på speciale i Brasilien på kontrabas samt Bo ’BoJo’ Johansen på percussion, der ud over at have studeret på Instituto Superior del Arte i Havana, har skrevet bøger om cubansk rytmik.

Theo Hjorth på piano har stået i lære hos selveste César ’Pupy’ Pedroso fra legendariske Los Van Van på Cuba og endelig er det Rune Krogshede på trompet, der har studeret i Brasilien og Cuba og har turneret med det famøse cubanske orkester Chappottin Y sus Estrellas. Som gæster på pladen høres den L.A.-baserede danske jazzguitarist, Alex Olesen, Lasse Høj Jakobsen på violin samt den amerikansk-cubanske sangerinde Cassia DeMayo som solist.

Mike Hecchi: (vokal / nylon guitar)
Michell Boysen: (kontrabas)
Bo Johansen: (percussion)
Theo Hjorth: (piano / orgel)
Rune Krogshede: (trompet).

Koncert menu ca. kl. 18.00 efter koncerten.

Forret: Mojito graved Færøsk laks med peberrods coleslaw af danske sommerkål.

Ølandsbrød bagt på surdej og hjemmekærnet smør

Hovedret: Lechon Asado (Cubansk nakkesteg, mojo marineret), serveret med safron-ris, sorte bønner med bagte løg og peberfrugt, frisk salsa af danske tomater og krydderurter

Godt at vide:
Entré til koncert: 125 kr.
Indgangen åbner ca. kl. 15.30 og koncerten starter kl. 16.00.
Koncertmenu serveres efter koncerten ca. kl. 18.00.

Køb koncertbillet / menu på: www.brovstmusik.dk eller på Skovsgaard Hotel.
Har du købt koncertbillet og efterfølgende ønsker menu kontakt Skovsgaard Hotel: mail@skovsgaardhotel.dk / tlf. 98230400.
Evt. resterende koncertbilletter sælges ved indgangen.

Aktuelt


Abonnementsforestilling

Om Holberg, teatertosser og kulturpolitik

Heldagskursus for dig, der vil prøve kræfter med at sejle et vikingeskib. [ENG] A full day course for those who wish to learn how to sail a Viking ship

I anledning af 300-året for dansk teater opfører Folketeatret Ernst Bruun Olsens moderne klassiker om Holberg, teatertosser og kulturpolitik.

PÅ PLAKATEN


Visit Odsherred

Velkommen til Odsherred.

Tag traktorbussen og få en oplevelse ud over det sædvanlige! Juni - Juli - August

Hvide Sande Masterclass er en international masterclass for unge klassiske pianister, violinister, bratschister, cellister og kammermusikere – på og over…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.