program


Liva

Liva

”Den som holder sjælen rank, kan aldrig blive træl. Ingen kan regere det, som vi bestemmer selv”.

Ellen Hillingsø spiller den kendte og elskede revystjerne Liva Weel i denne forestilling, der fusionerer revy, kammerspil og teaterkoncert.
Vi møder Liva som en kvinde, der insisterer på sin frihed – kunstnerisk såvel som personligt.  Læs mere

Liva udødeliggjorde sange af blandt andre PH, Kai Normann Andersen og Børge og Arvid Müller, og en række af disse sange fra 1930’erne og 1940’erne indgår i forestillingen.

Liva var elsket af sit publikum og af sine mange skiftende bejlere og ægtemænd. Hendes kompromisløse trang til at bestemme selv gav hende store kunstneriske sejre, men også voldsomme personlige nederlag. Birgitte Raaberg, Henrik Kofoed og Karsten Jansfort lægger krop og stemme til mænd, elskere, veninder, påklæderske, teaterdirektører, familiemedlemmer og revyforfattere. Jens Krøyer står for musikken: Ene mand med et klaver personificerer han den måske vigtigste mand i Livas liv – akkompagnatøren – den tavse mand, der kærligt leverer tonerne til Livas sang.

LIVA indgår i Folketeatrets række af forestillinger om store danske kulturpersonligheder. Vivian Nielsen står bag flere populære turneforestillinger bl.a. BRANDES, PRINSESSERNE, DEN YDERSTE NAT og BREAKING THE WAVES.

 

Medvirkende: Ellen Hillingsø, Birgitte Raaberg, Karsten Jansfort og Henrik Kofoed.

Kapelmester: Jens Krøyer

Instruktør: Rolf Heim

Introduktion kl. 18.30 v. Rikke Rottensten

 

http://www.folketeatret.dk/Presse#/news/liva-200497

 

 

 

PÅ PLAKATEN


Vi siger velkommen til en forrygende sæson med masser af godt teater for…

“Aoife Scott on lead vocals has a hauntingly beautiful voice” — GlasgowWestEnd.co.Uk

Et unikt storyteller-koncert-koncept om N. Irlands historie.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: