program


Liva på jul - Julecabaret

Liva på jul - Julecabaret

 Café Livas roste julecabaret kommer for første gang på turné! Glæd jer til en hylende morsom aften med Jacob Morild og Karsten Jansfort akkompagneret af Thomas Pakula

 

Siden 1989 har Café Livas kunstneriske leder lavet en årlig julecabaret med 5- og 6stjernede anmeldelser. I 2016 endda nomineret til en Reumert.

Efterspørgslen på at få Café Livas jule-cabaret ud i resten af landet har været så stor, at blandingen af sort, politisk satire, crazy-komik og musikalsk vellyd nu for første gang kommer på turné.

Skuespillerne Jacob Morild og Karsten Jansfort tager danskernes juletraditioner under kærlig behandling. f.eks Julefrokosternes indtag af alkohol med outrerede replikskifter, Juletræspyntningens glæder udsat for schlagermusik, Gaveindkøbshelvedet for mange mænd lillejuleaften i blues-form; samt aktuel politisk satire og julens sange udsat for big-band-croon.

Intet er for helligt alt kan tages under behandling.

Hele balladen akkompagneres af Thomas Pakula.


(Cafe Liva )

PÅ PLAKATEN


Kreative Dage

MesseC

NORDENS SUVERÆNT STØRSTE KREATIVE MESSE

Velkommen på jubilæumsudgaven af Kreative Dage…

Glæd dig til genhør med en lang række af de helt store og…

Dobbeltforestilling med afsæt i to vidt forskellige musiktraditioner, skabt af to af Danmarks…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: