program


Magiske Jekyll

Magiske Jekyll

I samarbejde med Nakskov Kulturdag og Nakskov Handel og Erhverv viser vi en fantastisk familieforestilling. For at få lavet det bedste program på kulturdagen vil forestillingen blive spillet i Havnebygningen ved Nakskov havn kl. 17.
 Læs mere

 

I 2017 optrådte Paolo Nani med stor succes på Nakskov Fjorddage med forestillingen Jekyll on Ice.

I år viser vi forhistorien, der skildrer Jekylls første skridt ind i magiens verden. Vi følger hans forsøg på at gå i sin fars fodspor, og hans udvikling hen imod den eventyrlige is-sælger, han endelig er blevet til.

Den festlige, sjove, magiske og underfundige forestilling, som ikke forudsætter, at man har set den første; slutter med en is-fest for publikum.

Der er gratis adgang, men hvis man vil være sikker på at have en reserveret siddeplads, skal man købe billet til forestillingen.

Uanset tidligere meddelelser vil forestillingen blive spillet i den østlige del af havnebygningen på Nakskov Havn, Havnegade 2. Og den vil spilles kl. 17.00 og vare ca 1 time.

(Paolo Nani Teater)

 

PÅ PLAKATEN


Standupshow med 7-8 komikere og en vært. Hvem de er, finder du først ud af når du sidder i teatersalen..

En rigtig vestjysk NYTÅRSKUR
Tag en fælles kold dukkert i Vesterhavet og få en festlig start på Nytårsaften

Oh Happy Day er en varm og humoristisk fortælling om sang, som forløser og om en grå hverdag, der får…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: