Program


Magiske Jekyll

Magiske Jekyll

I samarbejde med Nakskov Kulturdag og Nakskov Handel og Erhverv viser vi en fantastisk familieforestilling. For at få lavet det bedste program på kulturdagen vil forestillingen blive spillet i Havnebygningen ved Nakskov havn kl. 17.
 more

 

I 2017 optrådte Paolo Nani med stor succes på Nakskov Fjorddage med forestillingen Jekyll on Ice.

I år viser vi forhistorien, der skildrer Jekylls første skridt ind i magiens verden. Vi følger hans forsøg på at gå i sin fars fodspor, og hans udvikling hen imod den eventyrlige is-sælger, han endelig er blevet til.

Den festlige, sjove, magiske og underfundige forestilling, som ikke forudsætter, at man har set den første; slutter med en is-fest for publikum.

Der er gratis adgang, men hvis man vil være sikker på at have en reserveret siddeplads, skal man købe billet til forestillingen.

Uanset tidligere meddelelser vil forestillingen blive spillet i den østlige del af havnebygningen på Nakskov Havn, Havnegade 2. Og den vil spilles kl. 17.00 og vare ca 1 time.

(Paolo Nani Teater)

 

Suggestions


Visit Nordsjælland

Velkommen til Nordsjælland.

Forestillingen følger den aldrende Richard Carpenter, der en aften hjemsøges af sin afdøde søsters minde.
Tirsdag 8. og onsdag…

Anders Blichfeldt besøger Planetariet i Jels den 24. februar 2022, hvor han afholder to intime koncerter á 45 minutters varighed.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!