Programm


Magiske Jekyll

Magiske Jekyll

I samarbejde med Nakskov Kulturdag og Nakskov Handel og Erhverv viser vi en fantastisk familieforestilling. For at få lavet det bedste program på kulturdagen vil forestillingen blive spillet i Havnebygningen ved Nakskov havn kl. 17.
 mehr

 

I 2017 optrådte Paolo Nani med stor succes på Nakskov Fjorddage med forestillingen Jekyll on Ice.

I år viser vi forhistorien, der skildrer Jekylls første skridt ind i magiens verden. Vi følger hans forsøg på at gå i sin fars fodspor, og hans udvikling hen imod den eventyrlige is-sælger, han endelig er blevet til.

Den festlige, sjove, magiske og underfundige forestilling, som ikke forudsætter, at man har set den første; slutter med en is-fest for publikum.

Der er gratis adgang, men hvis man vil være sikker på at have en reserveret siddeplads, skal man købe billet til forestillingen.

Uanset tidligere meddelelser vil forestillingen blive spillet i den østlige del af havnebygningen på Nakskov Havn, Havnegade 2. Og den vil spilles kl. 17.00 og vare ca 1 time.

(Paolo Nani Teater)

 

Angebote


Huser primært billedkunst af gruppen af Odsherredmalere, der fra 1930erne bosattes sig på egnen og lod sig inspirere af lyset,…

Festivalen starter torsdag d. 23. juni kl. 19.00 og slutter lørdag aften d. 25. juni kl. 02.00

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!