Programm


Mariehønen Evigglad

Mariehønen Evigglad

Alle kender Marie. Hun er glad. Evigglad. Bare ikke når det regner! Ingen har ly til Marie, som får våde, kolde tæer. Undtagen Søren selvfølgelig. Men han er så slimet og sneglesnasket.... Alder: 2-5 år.

Det er Halfdan Rasmussens sang af samme navn, der har inspireret til denne helt vidunderlige, lille perle af en forestilling.

Vi møder den altid glade Marie en smuk morgen, hvor hun tager rundt og siger godmorgen til skovens mange dyr. Der er fx de flittige, summende bier, der laver honning til teen, og der er larven, som ustandselig tygger mad i sig. Vi møder musen, som venter et kuld unger hvert øjeblik, det skal være, og forbi kommer også den stormundede, højtråbende og farverige løvfrø, som bare vil have ro til at sove. De muntre fisk i dammen, fuglen i luften og græshoppen med sit strengeinstrument på ryggen bliver vi også præsenteret for.

Og så er der ikke at forglemme Søren Snegl med øjne på stilke. Han inviterer hele tiden Marie til te, men det har hun bestemt ikke lyst til, for han er bare så snegleslimet og sneglesnasket. Ja, Søren er faktisk den eneste i skoven, hun har et temmelig anstrengt og afstandtagende forhold til.

Men da vejret pludselig skifter fra solskin til regn og torden, er det kun Søren Snegl, der vil lukke Marie ind i sit hyggelige sneglebo, og her viser det sig, at Søren absolut vinder ved nærmere bekendtskab, så da det bliver aften, kan Marie se tilbage på en ganske særlig dejlig dag, hvor flere mirakler har fundet sted..

 

Medvirkende: Betina Grove

Instruktion: Henrik Steen Larsen

Dramatisering: Betina Grove

Komponist: Sune Skulbøl Vraa

Scenograf: Tanja Bovin

Varighed 30 min.

Alder: 2-5 år.

 

 

 

Angebote


En koncert med Pink Floyd by Timeshare får det til at syde af…

Velkommen til Vikingernes Verden.

En musikalsk stand-up forestilling. Vi afslutter sæsonen med denne forrygende musikalske forestilling af…

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!