program


Mødre

Mødre

Jeg var en god mor - indtil jeg fik børn!
Det er en historie om fire kvinder, der mødes i en mødregruppe.
 Læs mere

Jeg var en god mor - indtil jeg fik børn!“Mødre” er en forestilling der berører hvert et aspekt i livet efter at være blevet mor. 

Det er både de store følelser og glæder, men i høj grad også morgenkvalme og ulvetime, søvnmangel og konkurrence om at være den bedste forældre. 

Det er en historie om fire kvinder, der mødes i en mødregruppe i deres livs første arrangerede venskab, dvs. at mødes på tværs af forskelligheder i en ny fase af livet.

OBS: Mathilde Nordholdt, som er med på forestillingens pressebillede, er ikke med i turneudgaven af “Mødre”, men erstattes af Sara Møller Olsen.

 Medvirkende: Szhirley, Lykke Sand Michelsen, Julie R. Ølgaard mfl.

Instruktion: Christine Exner
Mødre er forfattet af Christina Sederqvist, forfatter Julia Lahme, blogger Mette Marie Lei Lange, Lykke Sand Michelsen, samt Anna Bro.

Producent: Louise Schouw

Varighed: 1 time og 20 min uden pause.

 

PÅ PLAKATEN


AFLYST Kom og hør med når Svend-Aage Petersen fortæller.

Efter mange forespørgsler har vi i år valg af afholde tangsafarier i Nordsjælland…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: