program


Nabokrig

Nabokrig

-en komedie om naboskab.
Farshad Kholgi er kendt for sin unikke og energiske fortælleform. Han jonglerer med utallige typer fra danskernes hverdag, når han blander humor og alvor i sine enmandskomedier.
 Læs mere

Den lille vej har gennem 30 år været et hyggeligt omdrejningspunkt for det pensionerede skolelederpar Svend og Irene, som har været foregangspersoner i skabelse af vejens snorlige hække og smukke haver. Den alternative behandler, Ib, og hans clairvoyante kone, Zana (tidligere Trine) samt hunden Charlie flytter ind.

Som de betænksomme naboer byder Svend og Irene dem velkommen, og giver dem i indflyttergave et indrammet eksemplar af ejerforeningens vedtægter og en flaske hjemmelavet æblesnaps (af egne æbler).

 Idyllen varer dog ikke længe. De meget forskellige naboer vikles efterhånden ind i en eskalerende nabokrig, der ender med at få den israelsk/arabiske konflikt til at virke som et hyggeligt afsnit af ”Den store bagedyst”.

 Som teaterskuespiller har vi tidligere bl.a. set Farshad Kholgi i Gisp og Vejen til Vojens og i sæsonen 2018/19 var han forbi Nakskov Teater med Holgers Forsvarstale sammen med Mads Keiser.

 

(Loise Schouw Teater)

PÅ PLAKATEN


Søndag er en dramatisering af Kim Fupz Aakesons underfundige og filosofiske hverdagshistorie om…

Gratis film i BiFFEN i Brønden for børn 2-6 år. Den sidste lørdag…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: