program


Nattergalen

Nattergalen

I Kina, ved du jo nok, er kejseren en kineser, og alle de, han har om sig, er kinesere. Det er nu mange år siden, men just derfor er det værd at høre historien, før man glemmer den! Alder: fra 4 år.  Læs mere

Billettyper


110.00 kr.
Billet

DatoI Kina, ved du jo nok, er kejseren en kineser, og alle de, han har om sig, er kinesere. Det er nu mange år siden, men just derfor er det værd at høre historien, før man glemmer den!

Sådan begynder H. C. Andersens eventyr. Nattergalen er eventyret om den lille fugl, der synger for kejseren af Kina, så han får tårer i øjnene.

Det er historien som du kender den, hvor hele det kinesiske hof leder efter den lille fugl, men kun kokkepigen ved, hvor den er.

Nattergalen trives ikke i fangenskab, og da kejseren får foræret en kunstig fugl, stikker den ægte nattergal af.

I Teatret Fyren og flammens udgave af NATTERGALEN spilles eventyret ud i en visuel forestilling, hvor det fysiske og det talte ord bringer os gennem historien. De to performere springer rundt i de forskellige roller. Eventyret opleves gennem kokkepigens øjne, hun holder af sin kejser, og samtidig passer hun også på det, hun holder allermest af, nemlig den rigtige nattergal. ”Når den synger er det ligesom når hendes mor kysser hende”.

Forestillingen er en poetisk, dansant rejse, hvor publikum drages ind og bliver en del af hoffet.

Forestillingen er minimalistisk i sit udtryk og ender som eventyret med, at kejseren ligger på sit dødsleje, da kommer den ægte nattergal og synger for ham.

Medvirkende: Birger Bovin & Christian Rossil

Scenografi: Tanja Bovin

Instruktion: Henriette Rosenbeck

Aldersgruppe: Fra 4 år

Varighed: 40 min

 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

Forestillingen følger stort set plottet i det oprindelige nationale skuespil af J.L. Heiberg.…

Folketeatret har pustet støvet af den kendte og elskede operette, som foregår på…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: