program


Nissebanden i Julemandens land

Nissebanden i Julemandens land

Om det er for et gensyn og genkendelsens glæde – eller bare for at komme i den helt rigtige julestemning, så er denne familievenlige forestilling et oplagt tilbud for en stund, at slappe af fra det næsten obligatoriske juleræs.  Læs mere

Nissebanden i Julemandens land

En fryd for øjet
En liflen for øret
En kildren i næsen
En rislen ned ad ryggen.

Det er svært at pakke ind, men ikke desto mindre det som Nissebanden havde til opgave at finde i de kendte og elskede TV-julekalendere. Denne teater-version er skrevet af over-nissen him-self, Flemming Jensen (Lunte) og Hans Dal. Det er med afsæt i serien ”Nissebanden i Grønland”. Og de kendte figurer (Skipper, Gemyse, Puk, Hr. Mortensen, Lunte, Fiffig-Jørgensen m.fl.), som børn og barnlige sjæle er fortrolige med, er selvfølgelig også med i denne opsætning. Om det er for et gensyn og genkendelsens glæde – eller bare for at komme i den helt rigtige julestemning, så er denne familievenlige forestilling et oplagt tilbud for en stund, at slappe af fra det næsten obligatoriske juleræs.

Billetpris: 80,- kr. + gebyr 10,- kr. = 90,- kr.

Juleforestillingen varer ca. 2 timer og 30 min. inkl. pause.

 

PÅ PLAKATEN


Luksuscamping på Sjælland - Glamping!
Det eneste, du skal medbringe er dyne/sovepose,…

Sid behageligt med en stol

Swanernes kunstnerhjem er smukt beliggende ved Lammefjorden. Gården er i dag museum og…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: