program


Ølsmagning på Skänk: Dansk mikrobryg for begyndere med Hornbeer
5

Ølsmagning på Skänk: Dansk mikrobryg for begyndere med Hornbeer

Den 21. maj inviterer Skänk og Hornbeer på en hyggelig frokost ølsmagning for dig, som gerne vil lærer mere om dansk mikrobryg, ølsmagning og ølbrygning.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Lørdag, 21. Maj 2022 13:00

Den 21. maj inviterer Skänk og Hornbeer på en hyggelig frokost ølsmagning for dig, som gerne vil lærer mere om dansk mikrobryg, ølsmagning og ølbrygning.

Har du smagt øl fra nogle af de gode danske mikrobryggerier og vil gerne lærer mere, vil du gerne få udvidet din smagshorisont i forhold til hvad øl kan være, eller vil du bare hører om dansk mikrobryg og ølbrygning generelt, så skal du komme til ølsmagning for begyndere og interesserede med Hornbeer på Skänk.

Lørdag eftermiddag d.21 maj kommer Hornbeer forbi Skänk og står for en hyggelig ølsmagning til frokost/eftermiddag, samtidig med, at de fortæller om deres bryggeri, ølbrygning, og om dansk mikrobryg.

Det bliver en hyggelig eftermiddag i øllets tegn, hvor du kan få mere af vide om øllets spændende og lækre verden, smage en række gode øl og få udvidet din smagshorisont.

Til smagningen vil du også få en lækker frokost anretning af Skänks populære tapas, der i dagens anledning vil være fra gode danske slagterier og mejerier.

Smagningen er fra kl.13.00 til 16.00
Ønsker du at blive længere på Skänk, så husk at bestille bord efter ølsmagningen.

21 Maj - Hornbeer - Mikrobryg for begyndere

Praktisk:
Dato: 21 maj
Tid: kl. 13.00 - 16.00
Pris: 275 kr.

Aktuelt


En sand festaften - udelukkende med damer, drinks og dans

Kirkekorets traditionsrige koncert med engelske Christmas Carols

Når du tager på rundvisning på Gram Slot får du en spændende tur rundt på slottet. Under rundvisningen fortæller vi om stedets historie og ikke mindst om slottets spøgelse, den gale grevinde, Anna Sophie Schack. Vi fortæller om landbruget, om Sanne og Svend Brodersens køb af slottet, deres planer og visioner for Gram Slot, samt de igangværende projekter, der hele tiden er på et stort gods. Mødested: Slottet Parkering ved Gramgård (ved reception/gårdbutik).

PÅ PLAKATEN


Destination Sjælland

Velkommen til Destination Sjælland.

Kom med indenfor i Danmarks eneste interiørmuseum for Bedre Byggeskik. Vi starter med at gå en tur i kvarteret og…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.