program


På vandretur i dødislandskabet

På vandretur i dødislandskabet

Oplev et fantastisk istidslandskab, når Observatoriet og Danske Vandrelaug inviterer til gåtur gennem Mammutternes gamle græsgange den 16. september kl. 10.00 til ca. 13.30.

Søndag den 16. september er det Geologiens Dag og Vandrernes Dag. Derfor tager Observatoriet og Dansk Vandrelaug hinanden i hånden og inviterer på en spændende tur gennem dødislandskabet ved Brorfelde og Maglesø.

Turen er 8 km lang og starter og slutter på Observatoriet. Vi mødes kl. 10.00 på Observator Gyldenkernes vej 3, 4340 Tølløse. Forventet hjemkomst ca. 13.30.

Ruten går gennem Brorfeldeskoven, Sophienholm Grusgrav, Maglesø, Mørkemose Bjerg, og retur til Brorfelde via udyrkede arealer og levende hegn.

Undervejs holder vi pauser, hvor Observatoriets geologiske naturvejleder, Marie Holst Riis, fortæller om landskabet og udviklingen igennem istiden. Med på turen er også naturvejleder, Gert Jacobsen, fra Dansk Vandrelaug.  

Pris: 50 kr.

Børn til og med 3 år kommer gratis ind på Brorfelde Observatorium.

Billetter købes i forsalg online sålænge lager haves

NB! Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter, refunderes ikke.

PÅ PLAKATEN


Københavns Middelalder Marked

Ballerup I Pinsen 2019

Kom til Ballerup og oplev kampklare riddere til hest, frygtindgydende vikinger, lyden af…

Velkommen til det nordvestlige hjørne af Sjælland.

Velkommen til Vikingernes Verden.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: