program


Palle alene i Verden

Palle alene i Verden

En evigt aktuel forestilling om den store forskel, der er på at være alene og at være ensom.
Alder: 6 - 10 år.

Randers EgnsTeater præsenterer PALLE ALENE I VERDEN, en dukketeaterforestilling for de 6-10 årige børn, baseret på Jens Sigsgaards børnebogsklassiker fra 1942, genfortalt i et billedrigt og forunderligt sceneunivers.

Nogle gange er verden ikke venlig. Så er alt irriterende og dumt og uretfærdigt, lige fra morgenstunden. Og man kunne ærlig talt godt ønske, at både den skrappe mor, overboens arrige hund og klassekammeraterne der driller, rejste ad hekkenfeldt til. Eller tænk, hvis man var helt alene i verden og kunne bestemme alting selv. Det ville være fantastisk! Eller ville det?

Vi følger drengen Palle, da han en dag vågner op og opdager, at han er det eneste menneske i verden. Med alle de muligheder og udfordringer det giver. For nu kan han køre brandbil, flyve flyvemaskine, spise sig mæt i lækre kager fra bagerbutikken og endda få hele legepladsen for sig selv. Men der mangler alligevel noget – og det er sjovest at vippe, når man er to.

Det er et stærkt hold, der står bag forestillingen. Scenograf og instruktør er Giacomo Ravicchio, der med Teater My i 2012 fik en Reumert for Årets Børne- / Ungdomsforestilling, og som i år var nomineret i samme kategori igen. Dramatiseringen har Giacomo stået for sammen med dramaturg Bent Holm, og det er skuespillerne Lisbeth Knopper og Thomas Biehl, der fører dukkemager Per Christensens flotte dukker. Den anerkendte lysdesigner Mads Nielsen har lavet lys og den prisvindende komponist Jerome Baur har lavet musikken til forestillingen.

"Deres udgave af 'Palle alene i verden' er en skæg og visuel skøn teaterforestilling i sin egen ret skabt til vores moderne digitale nutid."

 

"Morten Bo Kochs grove drengestemme og friske diktion giver nærvær og fylde i karakteristikken af den dumdristige knægt..."

 

"...selv om 'Palle alene i verden' er fuld af fest og farver, så er alvoren ikke glemt. Mennesket er ikke skabt til at være alene - og børn er slet ikke."

 

Randi K. Pedersen, Teateravisen.dk (30/8 2017)

 

ALDERSGRUPPE: 6-10 år

MEDVIRKENDE: Lisbeth Knopper og Thomas Biehl

INSTRUKTØR & SCENOGRAFI: Giacomo Ravicchio

DRAMATISERING: Bent Holm & Giacomo Ravicchio

KOMPONIST: Jerome Baur

LYSDESIGNER: Mads Nielsen Varighed: 40 min
www.randersegnsteater.dk

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Vikingernes Verden. Vikingemarkedet er åbent fra klokken 18.00.

Tag med det gode skib M/S Frederikke ud på bølgen blå på Danmarks…

Historien om en familiefar i eksistentiel krise. Der er lagt op til grin…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: