Køkkenet arbejder både i og med naturen, og samarbejder med de bedste leverandører fra lokalområdet.
Vi tror på, at den bedste smagsoplevelse kommer af at være i tæt kontakt med den natur, der omgiver os. Sådan arbejder vi, og sådan giver vi vores gæster den bedste smags- og spiseoplevelse.
Menuer
2 RETTER
FORRET
Skovduecarpaccio
chutney på brombær, æble og peberrod
HOVEDRET
Smørdampet torsk
muslingesauce og variation af kål
295,-
6 RETTER
Pocheret ising
beurre blanc på Rös vin
Skovduecarpaccio
chutney på brombær, æble og peberrod
Smørdampet torsk
muslingesauce og variation af kål
Duroc
persillepuré og æblepersillesauce
Høbagt pære
pralinekage og pæresorbet
595,-
Tilkøb
VELKOMSTDRINK/SNACK
Beskrivelse på vej
135,-
DESSERT (til 2-retters menu)
Høbagt pære
pralinekage og pæresorbet
100,-
VINMENU (til 2-retters menu)
Beskrivelse på vej
215,-
6 RETTERS MENU + VINMENU
Beskrivelse på vej
1200,-