program


Restaurant Vestsjælland

Restaurant Vestsjælland

Restaurant Vestsjælland

Restaurant Vestsjælland, med det Økologiske spisemærke i guld, er fortaler for en bæredygtig fødevareforsyning. Her er principperne; lokale råvarer, ren mad, lokalt fællesskab og sublim smag. Ved et besøg på spisestedet får man en helt igennem autentisk oplevelse af ”gamle dage”, hvor man er sikret at nærvær, dyrevelfærd og madspild er i fokus i forhold til smag lokalt oplevelsen.

Menu

Kold blomkålssuppe med ristet serranoskinke og bælgærter

Kalve-ribeye eller kalvemørbrad ledsaget af sommersaute og persillesky

Brombærkage hertil sorbet og bærcoulis

PÅ PLAKATEN


Over 8 lørdage om året – i tre år – tilbydes i samarbejde…

Mortens Aften 2019 i Dragør - 3 retters menu inkl. velkomstdrink og Irish…

God gedigen pop- og rockmusik fra 60’erne til 00’erne. Kom og få en…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: