program


ROOTS4

ROOTS4

Som navnet antyder, går vi tilbage til rødderne og vi vil fiske nogle af de gode gamle klassikere op og vil lave ærlig mad af gode råvarer.
Vi glæder os til at give jer byens bedste restaurant oplevelse!

Som navnet antyder, går vi tilbage til rødderne og vi vil fiske nogle af de gode gamle klassikere op og vil lave ærlig mad af gode råvarer.

Sammen med vores mange års erfaring både inden for kokke- og tjenerfaget, skaber vi en frokost/aften oplevelse som er i top og prisen er holdt nede så den er til at forstå. Vi glæder os til at give jer byens bedste restaurant oplevelse!

Menu

Forret: Saltede og koldrøget Ørred fra Bisserup Fisk – Grøn urtecreme – syltede havtorn- små salat toppe – surdejsbrød med rødbede smør

Hovedret: Øko skov kylling fra Bangs – (Stegt Bryst & confiteret Lår) – Svampe fra Skoven – Nødder – Gulerødder Fra Den Gamle Gård glaseret i Sort Honning fra Ricco Kirkeby i Slagelse – Kartofler Fra Den Gamle Gård vendt med Krydderurter – Nedkogt Hønsesky med Doble fløde fra ostebørsen

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Destination Sjælland.

I Kina, ved du jo nok, er kejseren en kineser, og alle de,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: