program


Signe Molde

Signe Molde

Show med TV-optagelse

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Har du lyst til at være publikum til tv-optagelserne til Signe Moldes nye show på DR? Et underholdende show hvor Molde på ærlig og humoristisk vis sætter spot på to aktuelle og ret så alvorlige emner. Det bliver tankevækkende og hylende morsomt! ..for kender I det, at nogle ting bare bliver endnu sjovere hvis de ligger på en bund af alvor?

 

Signe har brug for nogle søde folk i salen, som har lyst til at grine og hygge sig. Så kom og vær med på første parket, og hjælp Signe med at gøre aftenen til en dejlig én af slagsen. 

Hele herligheden incl. pause varer til ca 2 timer, måske lidt mere. 

Obs: Vi gør opmærksom på at showet optages til tv. Der vil primært blive fokuseret på Signe på scenen, men nærbilleder af publikum kan forekomme.

 

Og Obs-Obs: alle shows på Teater Play har en minimumsgrænse på 15 år for publikum - ikke af hensyn til de unge, men af hensyn til de optrædende.. 

Dette bedes overholdt, tak :-)

BEMÆRK: Max 4 personer pr. billetbestilling, da der er begrænset plads i salen denne dag. Tak. 

Aktuelt


Tilmeld dig individuelt eller som medlem af et småbådsteam

Lørdag den 25. februar 2023 har vi igen fornøjelsen af, at få besøg af Anders Blichfeldt i Planetariet i Jels, det bliver både humoristisk, nærværende, og super musikalsk! Der afholdes 2 intim koncerter, den første starter kl. 19:00 og den anden starter kl. 20:30, der vil være mulighed for at købe drikkevarer før og efter koncerten.

Velkommen til Vikingernes Verden. Oplev en fantastisk Sankthansaften den 23. juni, hvor vikingerne tænder byen største bål ved Fjorden efter forestillingen.

PÅ PLAKATEN


OPLEV DEN LEVENDE HISTORIE

Hos os kan du opleve 2000 års levende historie, når vi genskaber tiden som den var engang.

Gør dig klar til et vikingetogt på Bork Vikingehavn. Til at se udsigten fra toppen af Lyngvig Fyr. Til at…

Destination Sjælland

Velkommen til Destination Sjælland.

Ringsted Arkiv viser tre film fra perioden 1936-1956, og stiller skarpt på nogle af Ringsteds driftige herrer, der var med…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.