program


Skrivebordet

Skrivebordet

I SKRIVEBORDET hyldes den fine relation mellem børn og deres bedsteforældre på trods af, eller måske netop fordi, at den ene står ved livets indgang og den anden ved livets udgang. Aldersgruppe: 3-6 år.

Billettyper


110.00 kr.
Billet

DatoDet vrimler med fine og fortidige ting og sager i værelset, der tydeligvis har fungeret som en slags hjemmekontor for morfar. Han er her ikke mere. Men siddende ved hans skrivebord vælder minderne frem hos hans barnebarn og giver igen alting liv og mening.

I SKRIVEBORDET hyldes den fine relation mellem børn og deres bedsteforældre på trods af, eller måske netop fordi, at den ene står ved livets indgang og den anden ved livets udgang. Der eksisterer et ganske særligt og magisk rum, dér hvor børn og bedsteforældre mødes.

Alt fra skrivebordsskuffen tages i brug, når historien om morfar og Sif fortælles med stempler, klipsemaskiner, sakse mm., og det er lige før, man endda kan dufte piberøgen. På morfars skrivebord kan alt blive levende lige for øjnene af én – og det gør det.

Idé, historie og på scenen: Sif Jessen Hymøller

Historie og instruktion: Jacques S. Matthiessen

Scenografi: Annika Nilsson

Varighed: 35 min.

Aldersgruppe: 3-6 år og deres voksne 

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

I SKRIVEBORDET hyldes den fine relation mellem børn og deres bedsteforældre på trods…

Er det sjovt at børste tænder? Hvem bestemmer om du er sur? Kilder…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: