program


Sommer-salon på det kulinariske landsted Mariuzlund

Sommer-salon på det kulinariske landsted Mariuzlund

Direktøren for Nationalt Center for Lokale Fødevarer, Jesper Zeihlund, holder sommer-salon om lokale fødevares betydning for lokalområder, tusisme og bosætning, det kulinariske landsted som koncept til andre landsdele, det gode liv på jorden og med maden.  Læs mere

Mariuzlund er en drøm, der bliver gjort til virkelighed af Direktøren for Nationalt Center for Lokale Fødevarer, Jesper Zeihlund.

Han fortæller:

"Af personlige årsager skulle jeg finde et andet sted at bo, og da jeg gennem flere år har haft min daglige arbejdsdag i de smukke omgivelser i Odsherred, var beslutningen ikke svær at tage – selvfølgelig skulle det være i de fantastiske rammer, min hverdag skulle foldes ud.

Jeg har siden jeg var 13 år fået en lønseddel for noget der handler om mad. Først som køkkendreng, dernæst som kokkeelev og senere tjener. Efter mange års erhvervserfaring fra både ind-og udland, fik jeg muligheden for at være med til at etablerere NCLF – Nationalt Center For lokale Fødevarer, og er nu efterfølgende så privilegeret, at jeg har fået muligheden for at føre NCLF videre som direktør og daglig leder. 

Hvorfor ”Det Kulinariske Landsted”?  Jo, netop fordi mit liv altid har handlet om fødevarer og mad, så var det oplagt, at mine private rammer også skulle handle om det fysisk. På samme måde, som folk der eksempelvis er interesseret i hestesport laver en landejendom om til et rideparadis, hvor de kan udfolde deres interesser dagligt, så vil jeg også gøre det. Bare ikke med heste, men med MAD.

Min intention er at inspirerere de mange byboere, der ligeledes har det kulinariske som passion. Med Mariuzlund vil jeg prøve at opbygge et sted, hvor der både kan være business og pleasure. Kan man blive mikro iværksætter med en lille landejendom til lidt over en million kroner, og hvad kan man sætte i spil, for at få økonomien til at hænge sammen, og dermed blive mindre afhængig af et job i storbyen? Jeg vil prøve at opbygge et kulinarisk univers, hvor events, selvforsyning, saloner, mikroturisme, og specialudviklet udstyr til det kulinariske liv bliver en regulær indtægt. Og dermed prøve at inspirerere andre til at gøre det samme.

Sommersaloner på Mariuzlund er en samtale-salon, hvor emnerne vil være lokale fødevares betydning for lokalområder, tusisme og bosætning, det kulinariske landsted som koncept til andre landsdele, det gode liv på jorden og maden samt meget andet. Jeg vil åbne mit hjem og mit hjerte og dele min passion med jer, og så vil jeg selvfølgelig også byde på et ultra lokalt traktement, fra mine egne bede og naboers produkter – altså ULTRA LOKALE fødevarer."

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen – der er plads til cirka 20 hver pr. gang.

PÅ PLAKATEN


Velkommen til Oplev Brøndby, din vej til nye oplevelser!

Velkommen til Odsherred.

Bliv klogere på de mange bunkere der stadig står ved vestkysten, når Ringkøbing-Skjern…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: