program


Udspring

Udspring

Tre ulastelige værtinder byder velkommen til aftenens raritets-kabaret i forsamlingshuset. Programmet byder på en håndplukket vifte af ekstraordinære varité-artister, der overrasker med det ene mageløse nummer efter det andet. Publikum vil opleve numre af stor farlighed, der afslører unikke talenter, som verden ikke vidste fandtes.  Læs mere

Alle artister gør det så godt, de kan. Men der er mange ting, de kun næsten kan, og tragikomikken lurer lige om hjørnet, i en spejling af den almindelige hverdags indimellem kiksede cirkus, hvor vi optræder for at blive holdt af og for at vise, at vi er dygtige.

Man kan kalde det et nostalgisk genbesøg, godt hjulpet på vej af forestillingens gennemførte 70’er æstetik. Her er det klassiske danske forsamlingshus-fællesskab dog skrevet ind i en mere åben og mangfoldig nutidig ramme, og fremfor alt søges der i forestillingen efter det smukke folkelige – i en hyldest til dem, der sætter alt på spil i det storeUDSPRING.

Denne form for antiunderholdning er dybt charmerende og beundringsværdig modig.

Anne Middelboe Christensen, Information

 

Medvirkende: Anette Katzmann, Petrine Agger, Tove Bornhøft

Idé, instruktion og scenografi: Tove Bornhøft

 

http://teaterriorose.dk/forestillinger/udspring/

 

 

PÅ PLAKATEN


Peter Suwalski er en garvet musiker som er uddannet både i USA og…

Menuen til buffet varierer for hver forestilling. Men vi benytter os af nogle…

Hver den første søndag i måneden kl. 14 serverer Gram Slot det store,…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: