Programm


Valkyriens Kamp

Valkyriens Kamp

Et musikalsk indblik i kvindesagsforkæmperen Thit Jensens stridbare verden.

Lad os tage dig med ind i Thit Jensens stridbare verden. Her smelter et tumultarisk privatliv og en visionær kønspolitisk kamp sammen i et kompromisløst kunstnerisk virke. 

Thit er kvindekampens ”superstjerne” med sine foredrag og tanker omkring frivilligt moderskab og prævention, i en tid, hvor der slet ikke eksisterer et sprog for dette. Hun var lige dele elsket og hadet for sine revolutionerende tanker. Med landsdækkende foredragsturnéer, over 45 udgivne bøger og fast spaltetid i landets aviser var Valkyrien den mest læste forfatter i sin samtid.

På de ydre linjer lykkes Thit Jensen altså med stort set alt – men privat og følelsesmæssigt kæmper hun sine helt egne kampe. Den stædige kamp for at bevise sit værd som kvinde, for at overgå sin nobelprisvindende storebror Johannes V. Jensen og for at finde sit livs kærlighed. 

Fortællingen om Thit Jensen er fortællingen om den moderne kvindes frigørelse i politisk, kunstnerisk og seksuel forstand. Om forfatteren, dramatikeren, debattøren og foredragsholderen der sætter hele sit liv ind på at skabe ligestillede vilkår mellem kønnene. 

Medvirkende: Ene Øster Høyer, Malin Rømer Brolin Tani, Søren Bang Jensen, Christine Worre Kann, Marie Louise von Bülow

Instruktør: Pelle Nordhøj Kann

Dramatiker: Julie Petrine Glargaard

Scenograf: Nikolaj Heiselberg Trap

Komponist: Marie Louise von Bülow

Kreativ producent: Christine Worre Kann

Idé og koncept: Det Flydende Teater

Varighed: 85 minutter 

Angebote


Velkommen til Destination Sjælland.

Velkommen til Odsherred.

Lækker buffet SØNDAG

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!