Programm


Valkyriens Kamp

Valkyriens Kamp

Fortællingen om Thit Jensen er fortællingen om den moderne kvindes frigørelse i politisk, kunstnerisk og seksuel forstand. Om forfatteren, dramatikeren, debattøren og foredragsholderen der sætter hele sit liv ind på at skabe ligestillede vilkår mellem kønnene.  mehr

Thit er kvindekampens ”superstjerne” med sine foredrag og tanker omkring frivilligt moderskab og prævention, i en tid, hvor der slet ikke eksisterer et sprog for dette. Hun var lige dele elsket og hadet for sine revolutionerende tanker. Med landsdækkende foredragsturnéer, over 45 udgivne bøger og fast spaltetid i landets aviser var Valkyrien den mest læste forfatter i sin samtid. På de ydre linjer lykkes Thit Jensen altså med stort set alt – men privat og følelsesmæssigt kæmper hun sine helt egne kampe. Den stædige kamp for at bevise sit værd som kvinde, for at overgå sin nobelprisvindende storebror Johannes V. Jensen og for at finde sit livs kærlighed.Med VALKYRIENS KAMP inviteres du med ind i Thit Jensens stridbare verden. Som forfatter, dramatiker, debattør og foredragsholder sætter Thit hele sit liv ind på at skabe ligestillede vilkår mellem kønnene. På de ydre linjer lykkes Thit Jensen stort set med alt hvad hun kaster sit ivrige blik på, men privat og følelsesmæssigt kæmper Thit sine helt egne kampe. Herunder en stædig kamp for at bevise sit værd som kvinde.

Medvirkende: Ene Øster Høyer, Malin Rømer Brolin Tani, Søren Bang Jensen, Christine Worre Kann + Marie Louise von Bülow
Komponist: Marie Louise von Bülow
Dramatiker, forfatter: Julie Glargaard
Instruktør: Pelle Nordhøj Kann
Scenograf: Nikolaj Heiselberg Trap
Producent: Det Flydende Teater
Varighed ca. 75 minutter

 

Angebote


Velkommen til Odsherred.

Tag med Øresundsakvariet på en spændende bådsafari på Øresund og kig efter den…

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!