program


Waterman Travels fladfiskekonkurrence

Waterman Travels fladfiskekonkurrence

Dato: 23/10

Arrangementet løber fra 8.00-15.00 og er inkl. frokost. Fiskeriet foregår ombord på lystfiskerskibene Fyrholm og Sværd og der sejles fra Helsingør

Pris er 700 kr.
50 pladser

DatoVi afholder fladfiskekonkurrence med en række flotte præmier. Konkurrencen er simpel, den længste fladfisk vinder konkurrencen, den næst længste bliver nummer to osv. Præmiebordet bliver spækket med flotte præmier fra bl.a. Waterman Travel, Garmin og Penn. Præmiefordelingen bliver sådan at nummer ét i konkurrencen er førstevælger på præmiebordet og sådan fortsætter det indtil bordet er tomt. Hovedpræmien er en fiskerejse til Maldiverne i November 2023, men der er også et par ture til Wales på spil samt andre gode præmier fra vores samarbejdspartnere.

Rejsepræmierne er personlige og kan ikke videresælges, og rejseperioden er også forudbestemt.

 

Overskuddet fra konkurrencen går direkte til udsætning af fisk i Øresund, her er målet at det bliver pighvar eller rødspætter.

 

Vi har ligeledes en sidekonkurrence, hvor alle har mulighed for at deltage. Det er en lodtrækningskonkurrence, hvor ét lod koster 100 kr. som går ubeskåret til udsætning af fisk. Man kan købe lige så mange lodder man vil og man behøver end ikke deltage i hovedkonkurrencen for at deltage. Her udloddes der en fiskerejse til Wales med Waterman Travel, et garminur fra Garmin, et Penn Slammer 4 fra Purefishing, gavekort fra Hondashoppen, gavekort fra Hvidovre Sport og flere andre fine præmier.

 

Vi har aftalt med brancheorganisationen Dansk Lystfiskeri, at de vil bistå med kontrol af udsætningsstøtten.

 

Arrangementet finder sted søndag d. 23. oktober 2022 og løber fra kl. 8.00-15.00 og er inkl. frokost. Fiskeriet foregår ombord på lystfiskerskibene Fyrholm og Sværd og der sejles fra Helsingør. Der er i alt 50 pladser i konkurrencen. Pris er 700 kr.

 

Detaljeret præmieliste udsendes til alle deltager på et senere tidspunkt.


 

 

PÅ PLADSER TILBAGE!
(Se antal ledige pladser ved at åbne dropdown med antal billetter ud for prisen)

PÅ PLAKATEN


Destination Sjælland

Velkommen til Destination Sjælland.

Bliv fortrolig med de vilde planter og frugter der vokser langs vore kyster.
JULI: 05. | 12. | 19.…

Vi skal arbejde med glasur, keramik og brænding over åben ild i de smukkeste omgivelser på Byaasgaard.
12. og…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.