Skjern Vindmølle

Skjern Vindmølle

Åbningstider: juli - august søndag, mandag og tirsdag kl. 11-15, september - oktober alle søndage + mandag og tirsdag i uge 42 kl. 11-15

Skjern Vindmølles historie er Skjerns historie. Vindmøllen blev bygget i Albæk i 1872, men blev i 1882 flyttet til den lille by Skjern, der var ved at udvikle sig til en stationsby. Mølletorvet blev et af samlingsstederne i den voksende by. Da 1. Verdenskrig ramte resten af Europa blev det svære at få brændstof, og Skjern Vindmølle der næsten kun kørte på det var i store problemer. Skjern by var nu heller ikke længere en lille by, faktisk var den vokset møllen over hovedet - og det gjorde det endnu svære for møllen kun at køre på vindenergi.Møllen blev derfor - igen - flyttet. Denne gang til Marupvej. Historien om Skjern Vindmølle er historien om en mølle der flyttede sig for andre og for nye tider.På Skjern Vindmølle kan I blive meget klogere på møllen på Marupvej - og på vindmøllernes historie.

Continue Marupvej 25, 6900 Skjern

Skjern Vindmølle

0 events


For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!