Programm


About Miss Julie

About Miss Julie

About Miss Julie tager udgangspunkt i August Strindbergs tragedie "Frøken Julie" fra 1888, der handler om klasse, seksualpolitik og de bedarvede uligheder i et mandsdomineret system.

Kartentypen


215.00 kr. - 235.00 kr.
2 Tickettyp

Aktuelle VeranstaltungenAbout Miss Julie’ tager udgangspunkt i August Strindbergs tragedie ’Frøken Julie’ fra 1888, der handler om klasse, seksualpolitik og de nedarvede uligheder i et mandsdomineret system. Disse temaer, som Strindberg udstillede for at forklare Frøken Julies triste skæbne, afspejler de forskelle, som stadigvæk findes i det moderne samfund. I ’Frøken Julie’ indleder datteren af en svensk godsejer af kedsomhed et forhold til sin fars tjener - med fatale følger. Scenen foregår i en midsommeraften i godsets køkken, og overværes af tjenerens forlovede, farens kokkepige, som forestiller den moralske vogter i historien.

Varighed 1 time.

Angebote


Jels Vikingespil 2021 har premiere på forestillingen, Krakes Kæmper, fredag den 2. juli…

Forestillingen følger stort set plottet i det oprindelige nationale skuespil af J.L. Heiberg.…

Et empatisk, varmt, rørende og rystende morsomt skuespil om…prostatakræft. Ja! EN LILLE SMULE…

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!