Program


About Miss Julie

About Miss Julie

About Miss Julie tager udgangspunkt i August Strindbergs tragedie "Frøken Julie" fra 1888, der handler om klasse, seksualpolitik og de bedarvede uligheder i et mandsdomineret system.

Ticket types


215.00 kr. - 235.00 kr.
2 ticket type

Current eventsAbout Miss Julie’ tager udgangspunkt i August Strindbergs tragedie ’Frøken Julie’ fra 1888, der handler om klasse, seksualpolitik og de nedarvede uligheder i et mandsdomineret system. Disse temaer, som Strindberg udstillede for at forklare Frøken Julies triste skæbne, afspejler de forskelle, som stadigvæk findes i det moderne samfund. I ’Frøken Julie’ indleder datteren af en svensk godsejer af kedsomhed et forhold til sin fars tjener - med fatale følger. Scenen foregår i en midsommeraften i godsets køkken, og overværes af tjenerens forlovede, farens kokkepige, som forestiller den moralske vogter i historien.

Varighed 1 time.

Suggestions


Vi kravler ind i et rødt telt – vi er larver i en…

Jels Vikingespil 2021 har premiere på forestillingen, Krakes Kæmper, fredag den 2. juli…

Mød op til en helt særlig aften om folkehelten Svend Gønge med rundvisning…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!