Programm


Berlin
3

Berlin

”Happy Travel” har introduktionsaften, hvor den nyansatte Grethe Müller og musikeren Otto Kjeldsen skal vække danskernes rejselyst til Berlin, byen med det gode øl og spændende arkitektur. Men Grethes ungdomsoplevelser fra det gamle Østtyskland blander sig med den underholdende stil og musikalske hits, og Otto kommer på hårdt arbejde for at holde infoaftenen i det lette spor.  mehr

Berlin - Frihed er ikke en selvfølge.

 

 

En musikalsk tidsrejse

 

Otto og Grethe er nyansat i ”Happy Travel”, der arrangerer rejser til Berlin. De står for de informationsaftener, som rejseselskabet arrangerer rundt omkring i Danmark for at vække lysten til at besøge byen med den spændende arkitektur, de pikante kabaretter og den gode øl.

Aftenerne er planlagt i en let causerende og underholdende stil med en musikalsk tidsrejse igennem det sidste århundred, der skal få publikum til at mærke historiens vingesus.

Men Grethes oplevelser fra tiden i det gamle Østtyskland presser sig på. Musikken vækker hendes erindringer, som bliver så levende, at hun ikke kan holde dem tilbage.

Otto kommer på hårdt arbejde for at holde infoaftenen i det lette spor, som de egentlig havde planlagt.

 

Otto og Grethes musikalske tidsrejse bliver til en påmindelse om, at friheden ikke er en selvfølge. Her, midt i Europa, kan politiske systemer ændre sig i hastigt tempo.

 

Med sange i øst og vest på tysk, jiddish, dansk og engelsk kommer de to sprælske musikere igennem det sidste århundred og gør Berlin-murens historie levende på ny.

 

Fra 20erne til 90erne på 70 min. Hold fast i naboen, det går stærkt.

 

Stykket er inspireret af Uta Motz’s egne oplevelser i Berlin, hvor hun tidligere har boet og af Jesper Clemmensens bog ”Flugtrute Østersøen”.

 

Medvirkende: Uta Motz, Anders Allentoft

Iscenesættelse:  Uta Motz

Teknik: Anders Allentoft

Konsulent: Ole Sørensen

Varighed: 70 minutter


Angebote


Tag med på dybt vand i Holbæk Museums escaperoom; ”Mytteriet på skibet Den…

Slåbrock Trio er tilbage på scenen, med et humoristisk indslag

Oplev Kirsten Olesen alene på scenen som Joseph Goebbels sekretær. Efter 70 års…

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!